2007 astra h 1.3 cdti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bülent58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
jamesbaba para filan vermedim zaten yapması 1 dakkayı almadı tec2 cihaza bağladı aktif hale getirdi o kadar

mehmet anlamadığın olay bu 2007 bizim ekran ufak ; ekran değişcek onun fiyatını sordum ben

düne kadar bc tuşuna basınca bende de no function yazıyordu ama bugün yazmıyor düzeldi
ama enteresan olan ise;
1.madem var neden aktif hale getirip satmıyorlar?
2.2005 yada ekranı büyük essentialara yol bilgisayarı aktif hale geldiği halde servisler neden mümkün değil diyip kestiriyorlar

hepinizin cevabı aynı para para para

ama senin ekran büyük yani yol bilgisarı verilerini görmek için müsait.
gedizler,gerçek,opel servislerine sorduğumda olmaz yok öüle bir şey deyip kestirip attılar.
ve sonunda opel team servis sorumlusu yeliz hnm'la görüşmeler sonucunda ve seninde yardımların ile çıkma bir ekran ile bunu deneyecekler eğer olursa hemen yaptırıyorum
opel team servis ile bir ilki gerçekleştircez onların sayesinde

inşallah seninkide ve diğer arkadaşlarınkide olur bana bile dün aradığım yetkili servisler olmaz dedi ama bugün oldu

ya konuyu yeni gördüm. ustalarıma bu konuyu okutup yorumu ondan sonra yapacam. Bu arada Jamesbaba benim araç esentia değil orda bir yanlış anlaşılma olmuş. Benim araç 2004 astra h 1.7 cdti enjoy. bende senin aracının ekranın benim araçtaki gibi büyük olduğunu sanıyordum. :D bende de bc tuşu var. bastığımda fonksiyon yok yazısı çıkıyor. şu an servis yoğun ama test cihazı boşa çıkar çıkmaz denemelere başlayacağım.
Bizim bildiğimiz yol bilgisayarı ile birlikte tesisatında değişmesi gerektiğidir. ama yukarı anladığım kadarıyla geniş ekranlı bir araçta tesisat hatta ekran bile değişmeden sadece test cihazıyla yol bilgisayarı aktif hale getirilmiş. Doğru anlamış mıyım? yapıldıysa bu nerde yapılmış birde bana bunun bilgisi verilirse çok memnum olacağım. bende bu esnada gerekli programlardan yol bilgisayarı olan araçla olmayan araçlarda aynı tesisatmı kullanılmış onu öğreneyim.

2005 essentia modeli için hiç bir şey takılmadan aktifleştirme ile yapılmış opel odak'ta aquin üyemizden aldığım bilgilere göre.yeliz hnm sizinde aynı şekilde aktif edilirse olay çözülüyor.aquin detaylı açıklama yaparsın artık.
acil cevaplarınızı bekliyoruz

Arkadaşlar 2005 essentia olduğunu we yol bilgisayarını aktif hale getirdiğimi sölemiştim ama yok olamaz imkansız falan dediniz arkadaşım benden sonra ilk yaptıranda sen oldun galiba hadi bakalım güle güle kullan diyelim,2 yıl aradan sonra aracında yeni bi özellik daha,bunu duymayan essentia sahibi kalmasın herkes serwise

Son düzenleme:
süleyman mesajını essentia 2005 model olarak düzeltirsen daha iyi olur
yanlış anlaşılma olmasın ne dersin

jamesbaba belki serwiste denemişlerdir ama ekranı değiştirmeden tech2 cihaza bağlayıp yol bilgisayarını aktif hale getirsinler bakalım,o zaman ne olacak.Hiç bir şey olmazsa o zaman ekran değiştirip denersiniz.

Geri