2007 astra h 1.3 cdti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bülent58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
mehmet abim süper oldu ya
vallahi birde direksiyondan kumanda olayı ile mp3 çalar takarsak araca tam olarak araç ESSENTIA modelinden NYOJ modeli olacak
onlarıda almayı kafaya koydum bakalım ne yapıcaz

direksiyondan kumanda meselesi galiba simid değiştirerek olucak ..

bi araştıralım..

Yanlış anlamadıysam direksiyondan radyoyu we cd çaları kullanamıyorsun.2007 modellerde opel uyanık dawranmış :D Benim araçta yani 2005 essentia modelinde direksiyondan mp3-radyo we yol bilgisayarını kullanabiliyorsun.Bizim araçları yanlış çıkarmışlar heralde njoy gibi herşey war:D

mehmet abim süper oldu ya
vallahi birde direksiyondan kumanda olayı ile mp3 çalar takarsak araca tam olarak araç ESSENTIA modelinden NYOJ modeli olacak
onlarıda almayı kafaya koydum bakalım ne yapıcaz

bukadar masrafı nie yaptın anlayamdım bugüne kadar yaptığın masraflar jant , kromlar,bilgi ekranı, vs vs ve dahda yaptıracaklarım var diosun neden esentia aldıda enjoy almadın peki :confused: bildigim kadarıyla çok bi fark yok aralarında yani en azından senin bu masraflarla ztn enjoy alırdın gibi

aykal toplamda 1500 ytl civarı,ama enjoydaki fark 2700 ytl
benim maksad zaten nyoj almak değildi,essentia alıpta mod yapmaktı araca,ayrıca saydıkların halinde boxta var araçta,biz modifiyeciyiz ve moda devam

2005 essentialara enjoy'da olduğu sport modu eklenebiliyor onun için herşey hazır

aquin sport modu eklendiğini zannetmiyorum,varmıdır bir dayanak olursa neden olmasın ama yakıt sarfiyatı arttırdığı için tercih edilmiyor maalesef

serviste eklendiğini söylediler sport geçiş tuşu bile hazır 2005 essentialarda herşeyin hazır olduğunu (sis farı,sport olayı,4 cam otomatik gibi özelliklerin) servisten söylediler
haliyle bu özellikleri ya kapatacaklar yada sonradan yaptıracaksın yoksa ortada essentia olmazdı direk enjoydan başlardı

arka camları boşwer orda oturan açsın kapatsın :D şu sport olayı nasıl oluo yaptırabilicezmi ne gerekiyomuş maliyet falan bi bilgin warmı?

Geri