2007 astra h 1.3 cdti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bülent58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
süleyman sport olayı bildiğim kadarı ile sürekli çekiş modu,bu modda araç fazla yakar,bende TC olayı daha iyi sport modundan

sport modu benim bildigim kadari ile otomatik sanzumana ait bir ozellik... onun da fonksiyonel hale getirilmesi bence pek mumkun gorunmuyor...

cüneyte katılıyorum easytronic destekli oluyor bildiğim kadarı ile

2005 essentıa var bende şimdi arka camlar otomatik olabilecekmi ve sis leri yapabilecekmiyim....opel team yardımcı olabiliyormu......

opel arkas ta yol bilgisayarını ve jant olayını hallettik. ama sis ve arka cam otomatiği ni nasıl halledeceğiz.

modül bir kere eklencek,ondan sonra sorun yok efendi

modul derken arka cam içinmi

aynen öyle
kollu bir şeyin otomatik olarak dönmesini beklemiyorsun herhalde.
öndeki camlar gibi modül+açma kapam tuşu

P2) IDSPlus Paketi:
Sürekli süspansiyon kontrollü, ESPPLUS , Elektronik Çekifl Kontrolü (TC), H›za duyarl› paremetre kontrollü Ellektro-hidrolik direksiyon, Spor Sürüfl Modu ve Alçalt›m›fl spor flasi
Cosmo modelinde IDSPlus Paketi ad› alt›nda opsiyonel olarak sunulmaktad›r.
Spor Sürüfl Modu (Easytronic flanz›man veya IDSPlus ile birlikte)
IDSPlus Paketi: 1.3 CDT‹ motor seçene¤inde sunulmamaktad›r.

siteden alınan bilgiler ışığında spor surus modunun gtc astara da satndart olarak ve sanzumandan bagımsız olarak sunuldugu diger modeller de ise easytronik le aynı anda alındıgı sonucuna varıyoruz...
spor sürüş modunun özelliginin de bildigim kadarı ile direksiyonun verdiği tepkinin hıza duyarlı parametre kontrollü olmasından ötürü değişime ugradığından ve de gaz pedalının verdiği tepkinin de aracı chipletirken yapılan modifiye gibi değişime ugramasından kaynaklandıgını dusunuyorum... eger direksiyonunuzu elektronik parametre kontrollü hale sadece tech 2 yazılımı ile getirebiliyorsa servis, gaz pedalı ayarını da pekala yapabilir, bir de bildigim kadarı ile ESP ile Tc de devreden cıkartılıyor sport ile, sonucta sport daha sonradan ekletilerek herhalde kullanılabilir...tabi yersen

Son düzenleme:
sport modifikasyon uyumu ile ilgili bilgi bekliyoruz halen... ben servise sordum mu benle dalga gecerler diye korkuyorum :) :) :)

Geri