2007 astra h 1.3 cdti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bülent58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
araban essentia olduğu için yol bilgisayarı fabrika çıkışında olmuyor ama o özellik arabanda mewcut serwise gidip bu özelliği aktif hale getirtebilirsin.menzil-anlık tüketim-yolculuk tüketimi-kronometre bigi bilgileri alabiliyosun kolay gelsin

araban essentia olduğu için yol bilgisayarı fabrika çıkışında olmuyor ama o özellik arabanda mewcut serwise gidip bu özelliği aktif hale getirtebilirsin.menzil-anlık tüketim-yolculuk tüketimi-kronometre bigi bilgileri alabiliyosun kolay gelsin
sonradan olabiliyo mu
öle
:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

ewet olabiliyor zaten o mewcut ama işte fabrikanın yaptığı bu,tuşu koyuyor ama aktif hale getirmiyor neymiş sebebi essentia olduğu içinmiş.serwiste tanıdığın warsa yaptırabilirsin ben o yaptırdım.

çok saol galiba başka bi parça takılmıyo o zamna öle mi???

yok hayır parçayla falan alakası yok,arıza için falan gittiğinde makinaya bağlıyorlar işte o makinayla açık konumuna getiriyorlar o kadar

ben bastıgımdaa gittigim yoluu ve ortalama hızımı gösterioo istedigim zaman sıfırlayabiliyorumm bide kronometre varr

yok hayır parçayla falan alakası yok,arıza için falan gittiğinde makinaya bağlıyorlar işte o makinayla açık konumuna getiriyorlar o kadar
ya ciddimisin sen
ben bilmiyordum
bc tuşu varsa açtırıp aracın ne kadar gittiği veya yaktığını görebiliyorsun he
valla dedigin doğruysa sana bir yemek ısmarlarım

araştırma yaptım opel servislerinde böyle bir olay yokmuş
essentiası olupta bc tuşu sadece bir tuş başka fonksiyonu yok boş tuş yani

araştırma yaptım opel servislerinde böyle bir olay yokmuş
essentiası olupta bc tuşu sadece bir tuş başka fonksiyonu yok boş tuş yani

sen olayı iyice bi araştır öle bişey olduğunu göreceksin,bu arada yemeğimi antalyaya yollarsın artık :) bende 2005 astra 1.3 cdti essentia var,ilk zamanlar bende bilmiyordum sonradan servise git gel öğrendim.Yetkili serviste yaptırdım tanıdığım ustaya,2 dakikasını almaz yapmak,bilgisayara bağlayıp açık konumuna getiriyor o kadar.Yapmak işlerine gelmemiştir o yüzden atlatmış olabilirler,ama belkide yeni çıkanlarda tamamen iptal etmiş olabilirler.Tuşa bastığında ekranda no fonksiyon gibi bişey yazıo sanırım şuan sende?

Geri