Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
araban essentia olduğu için yol bilgisayarı fabrika çıkışında olmuyor ama o özellik arabanda mewcut serwise gidip bu özelliği aktif hale getirtebilirsin.menzil-anlık tüketim-yolculuk tüketimi-kronometre bigi bilgileri alabiliyosun kolay gelsin
araban essentia olduğu için yol bilgisayarı fabrika çıkışında olmuyor ama o özellik arabanda mewcut serwise gidip bu özelliği aktif hale getirtebilirsin.menzil-anlık tüketim-yolculuk tüketimi-kronometre bigi bilgileri alabiliyosun kolay gelsin
ewet olabiliyor zaten o mewcut ama işte fabrikanın yaptığı bu,tuşu koyuyor ama aktif hale getirmiyor neymiş sebebi essentia olduğu içinmiş.serwiste tanıdığın warsa yaptırabilirsin ben o yaptırdım.
ya ciddimisin sen
ben bilmiyordum
bc tuşu varsa açtırıp aracın ne kadar gittiği veya yaktığını görebiliyorsun he
valla dedigin doğruysa sana bir yemek ısmarlarım
sen olayı iyice bi araştır öle bişey olduğunu göreceksin,bu arada yemeğimi antalyaya yollarsın artık bende 2005 astra 1.3 cdti essentia var,ilk zamanlar bende bilmiyordum sonradan servise git gel öğrendim.Yetkili serviste yaptırdım tanıdığım ustaya,2 dakikasını almaz yapmak,bilgisayara bağlayıp açık konumuna getiriyor o kadar.Yapmak işlerine gelmemiştir o yüzden atlatmış olabilirler,ama belkide yeni çıkanlarda tamamen iptal etmiş olabilirler.Tuşa bastığında ekranda no fonksiyon gibi bişey yazıo sanırım şuan sende?