2007 astra h 1.3 cdti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bülent58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
zafer aynen öyle galiba dediklerin doğru ama süleyman ısrarla essentia diyor
essentia o araba....dogru diyor.

ama yol bilgisayarı ile ilgili yorumu yanlış o zaman ezgene
gedizler opel ve gerçek opel servislerine sordum öyle bir şey yok diyorlar

arkadaşlar bunun bide 2005 de estate diye bir modeli vardı ;)

arkadaşlar araba astra h 1.3 cdti essentia we bc tuşuna basınca we ok tuşlarıyla ilerleyince menzil-anlık tüketim vs vs yazıyor sırayla.Normal çalışırken ekranda derece-saat-cd de hangi parça çalıyorsa onun ismi we en alttada yol bilgisayarını neye ayarladıysan menzilse menzil,anlık tüketimse anlık tüketimi gösteriyor.Fotograf ekleyemedim hata weriyor.Ama siz ekleyebilirseniz bi kaç tane farklı fotograf ordan gösterebilirim

arkadaslar bence suleyman ve bulent aracın ekranın resımlerını eklesınler o zaman bellı olur essentıa modelınde esı kasa opellerde oldugu gıbı 2 adet dugme olması lazım saat ayarları ıcın eger dugmeler yoksa arac essentıa degıl demektır bence

zafer bendeki saatli olan 2 tane düğmesi var.
ben zaten bunda bc tuşu boş diyorum ; basdığında bc aktif olmuyor yani yol bilgisayarı ile ilgili bir şey yok diyorum,ama aynı olayı süleyman bende aktif oluyor diyor olay bu
hala resimleri bekliyorum

ARkadaslar ben sımdı opel ıle gorustum essentıa modelınde mp3 player yok yol bılgısayarı yok eger ıstenırse bır ust donanım olan njoy model alınmalıymıs.yanı suleymanın arabası njoy modelı bence

zafer bunu zaten biliyorduk biz
biz essentia modelinde bu olay var diye iddia içindeyiz

süleymanın arac essentia.....

Geri