2007 astra h 1.3 cdti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bülent58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aynen öyle süleyman no function yazıyor bende olmuyormu o zaman ?
ya senin şu servise sorsana bi 2007 essentia 1.3 cdti astra h oluyormu diye valla yemeğini yollarım antalyaya:D

benim ekrandada no function yazıyordu we ben yaptırdım,seninkindede olacaktır buna eminim,o kadar basitki işlerine gelmiyor o zaman senin gittiğin serwistekilerin,yada bilmiyorlar..Garantim bittiği için uğramıyorum serwisin önünden geçerken bile ters ters bakıyorum ama senin için bi ara sorarım

valla süleyman çok makbule geçer ya
senden ricam tuşa basmadan önceki halini fotosunu çekbirde bastıktn sonra çıkan yazıyı çekip göndersene bana zahmet olcak sana ama

benimde 2005 bakalım bi yrn uğrarım artık

Benimkinde cd 30 mp3 war onun görüntüsünü biliyorsundur,bc tuşuna basıncada menzil-ortalama tüketim-anlık tüketim-kronometre-yolculuk tüketimi yazıyor.

Benimkinde cd 30 mp3 war onun görüntüsünü biliyorsundur,bc tuşuna basıncada menzil-ortalama tüketim-anlık tüketim-kronometre-yolculuk tüketimi yazıyor.

süleyman senin araç enjoy modeli anladığım kadarı ile
cdc 30 mp3 enjoy ve üst modellerinde var.
arcında yol bilgisayarı olması normal.
şöyle yapalım göstergenin altında saat ayarları için iki adet tuş varmı ?
varsa bendeki ekran gibi
eğer ekran senin daha geniş ise sende bu olay standart zaten

hayır essentia,ama alırken ben biraz fark ödeyerek mp3 çalarlı aldım.Msn eklerim ordan görüşürüz

arkadaslar essentia modelinde board computer yok bosuna ugrasmayın zaten essentıa modelının gostergesınde sadece saatı gosteren ekran var orada tuketım malıyetlerını yazacak yer yok bence servısı arayıp bosuna ugrasmayın. o arkadasın arabası bence de enjoy modelı . yoksa fabrıka cıkısında boyle bır sey olsa adamlar nıye aktıf hale getırmesınler. bence konuyu yanlıs anlamıssınız. kolay gelsın

zafer aynen öyle galiba dediklerin doğru ama süleyman ısrarla essentia diyor

Geri