2007 Enjoy? 2006 Elegance?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tgarip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ozaman devreye kullanıcı giriyor işte :)
Bende 2005 astra h njoy vardı.şehiriçi ortalamam 280ykr civarındaydı.Uzun yolda da minimum 190ykr yaktığını gördüm.Sen arabayı satarsan ben alıyım bari hocam :) ,buşuna dizelle uğraşmayalım hiç valla :)

abi dizel iyidir sen devam et ben rahatlığına yeni alışıyom bak.:D

Çok zor bi karar ama iş parada bitiyor sonuçta ... :)

ilginize çok teşekkür ederim.yarın sabah bir de easytronic kullanıp test edeceğim.bu arada bu geçen süre içinde zorla düz vitese de alışıyorum oda işin diğer tarafı.bu arada araba 2007 olacak ama ilerde satarken aradaki fiyat farkı sıfırdaki kadar az olmuyor.birde benim 2006 araba sıfır kadar temiz.valla ne zor işmiş bu.araba çok önemli bişi yav.yakıt felan şimdi benim kafamda 2. planda.özellikleri güzeldi bu elegance ın... enjoy 115 elegance 105... 4 disk fren var enjoyda...esp plus var felan...elegance da ise sensor grubu var...elektronik klima felan...benden iyi biliyorsunuz hangisinde ne var aslında...

easytronic denedim. dizel astra idi.2000 devirden sonra araba gidiyordu.vites geçişlerini çok hissettiriyor bu easytronic... ama yokuş kalkış desteği süper araba kazık gibi duruyo dimdik yokuşta.servisten usta başı ile konuştum oda 2006 elegance için 30 milyarın çok olduğunu, git 2007 enjoy easytronic al dedi.hatta git tam otomatik corsa al dedi.halen kararsızım.6 milyar fark ile başka neler yapardım acaba.:)

allah şimdide corsa çıktı başıma... corsa mı astra mı? corsa nasıl bir araba onuda hiç bilmiyorum full olanı, cosmo bile astra enjoy dan ucuz galiba...hemde tam otomatik vites varmış felan.

Geri