2008 in süprizi astra sedan ve diğerleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gökay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

astra sedan sizce nasıl

• berbat

Oy: 16 12.9%
  • eh iyi olmuş

Oy: 41 33.1%
  • sıradan

Oy: 46 37.1%
  • sıra dışı

Oy: 21 16.9%

• Kullanılan toplam oy
    124
Astra alıcaksam Hb alırım sedan dusunemme bıle astra dedım mı aklıma hb bı araba gelıor sedanın dusunemırum vectra war ken :D

Son düzenleme:
Astra sedan cok güzel araba. Boyutlar Vectra ile hemen hemen ayni, dingil mesafesi birkac mm daha uzun bile. Astra'nin görünümü daha güzel. Zaten o yüzden aldim. Vectralar birkac aydir cok ucuza satiliyor, yeni Vectra cikacak diye. Burada her ikisi (ayni motor ve donanim ile) 20.000 Euro civarinda.

astranın spor duruşu gitmiş ağır abi gelmiş

halbu ki ağır abimiz var zaten bizim: vectra

bu yeni kasalara bir türlü ısınamadım dışı neysede içleri gerçekten kötü ve kalitesiz geliyor bana opel showroomuna gittim Chevrolet Lacettiyle Astra nın içinin kalitesi oturunca aynıymış gibi geliyor eskilerdeki malzeme kalitesi ve düzen topluluk bence daha iyi

ben tipini pek sevemedim astra sedanın :( o sondaki sarı olan da bir tuhaf duruyor.

sondaki sarı eşlerine kolay kullanabilmesi için olan araba bence diğer türlü kim kendine alır öyle araba yeni kasa astra benim hiç hosuma gitmiyor daha çok ford focusa benzitiliyormus gibime geliyor bence en güzel bu nb g kasalar tipi onlarda az oynama olsa hosuma giderdi diyorum :)

Kulanilan malzeme sert gelse de kalitesi cok iyi. Zamanla fazla eskimez.

sadelikten ödün vermemek bunun yanındada arabayı o nazik yumuşak hatlarından ayırmamak gerektiğini düşünüyorum mesela BMW MERCEDES bunu çok iyi başarıyor ama bizim opelciler tuttular böle bıçakla kesilmiş atılmış gibi bi astra çıkardılar forumdaki abilerim kızcak bana belki ama bence gitgitde eski güzelliğinden sadeliğinden uzaklaşıyor Chevrolet AVEO sedan ın biraz kalitelisi oldu şimdi Astra sedan bence

Almanlar Astra ve Golf'un 200.000 km testi yaptilar. Malzeme kalitesi Astra'da daha iyi cikti. Bu test sonuclarini Autobild'de bir iki ay önce yazdilar. Diger deyisle, malzeme kalitesi cok iyi, ic mekanin dizayn seklini begenmiyorsaniz o ayri bir konu.

astranın spor duruşu gitmiş ağır abi gelmiş

halbu ki ağır abimiz var zaten bizim: vectra

cok hos araba

zaten her vectra b cı dıyorkı yapın bır kac modıfıye surun vectra b yı pıyasaya bakın ne fırtınalar koparır

Geri