2008 megan 1.5 dci & 2006 accent admira 1,5 crdi

megane da 100hp lik dizelde var

uzun yolda dikiz aynamdan ayrılmıyor

accent klasik bi hyundai, ince sacı hafifligi ona kapışmada 1 adım önde olma sansı veriyor.

megane malesef biraz yüksek ve bu durum yol tutusu olumsuz etkiliyor fabrika çıkıs lastikler yerine iyi bir lastik taktıgınızda yol tutus hissedilir derecede artıyor ama yinede süspansiyon sisteminin tamamen değişmesi şart.
 
Performans olarak accent.
 
performans açısından accent olabilir ancak diğer herşeyde meğane üstündür birde şöyle bir durum var kontrolsüz güç güç değildir yani accent gittiği gibi durur mu bilmem:)
 
Accentin eski modelleride oldukça hızlı.180-190 rahat yapıyor.Ama uçan teneke :) araç resmen beşik gibi :)
 
performansta tabi ki Accent...
 
ayrıca meganla ilgili şunu söyleyeyim. 1.5 dci motorun kalkışı çok rahat, araç iç mekanı yeterli, kullanışı pratik, yakıtta cimri(ben bile almayı düşünüyorum) ama yüksek süratlerde rezalet. 100 ila 120 km nin üstünde gaz pedalına dokunmuşsunuz umrunda değil. hepimizin opeli eleştirdiği o kasaya hafif yetersiz gelmiş dediğimiz yeni kasa astradaki 1.3 cdti dizel motor bile yüksek süratlerde çok daha istekli...
 
Son düzenleme:
valla bende 1.5 dci megane 2 dinamik var.gayet memnunum.şunu söyleyebilirim ki adam gibi kullanıldığında 1 depo mazot ile şehir içi 1000 kmden aşağı yapmıyo.performansa gelince benim aracım 80 beygir,megane ile ralliye katılmadığım için bana yetiyo.
 
Bence ikiside değil
 
Geri
Üst