2008 Model Astra H Cosmo mu Bravo mu?

şimdiye kadar birsürü araba kullandım hiçbirinin de kitapçığını felan okumadım okumam da, hararet göstergesiz araba oluyor bkz corsa d, sizin bahsettiğiniz şey gösterge değil uyarı ışığı, ayrıca normalde yanmıyor sadece hararet kritik duruma geldiğinde uyarı amaçlı kırmızı ışık yanıyor ben arabamı sadece yazın kullanmıyorum mavi ışık hiç görmedim..
bugüne kadar görmediysen mesele yok demektir.ihtiyacında yok demektir bundan sonrada görme niye soruyosun ozaman.bizim insanımızın en büyük eksiğini övünerek anlatmışsın bide hiç okumadım okumamda.biraz okusak arpa boyu yol alırız zaten.

Tekin bey,

Mavi ışık bildiğim kadarıyla Opeller'de yok. Sadece hararet yaptığında kırmızı yanıyor.
Kırmızı yanan ışık motor soğukken mavi yanar.thermometre resmidir o zaten.artık eskisi gibi klasikleşmiş hararet göstergeleri tarih oldular.motor ısınınca mavi ışık söner.zaten termostat gerektiğinde devreye girer.eğer bi sorun varsa ve fan çalışmazsa ozaman hararet yükselir ve kırmızı yanar bu kez.öyle bir durumda aracı durdurunuz ve syop ediniz.soğusunca suyuna bakınız.birde yağına.ama SOĞUYUNCA AÇILIR KAPAK YOKSA ALLAH KORUSUN KENDİNİZİ HAŞLARSINIZ.

Opel iyi araba çok ararsınız sonra, bacanağın 2006 model grande puntoyu tüplü diye uzunyola gittim 120yi geçmeye korktum,arabada ağırlık yokki yola yapışacağına havalanıyor,aradaki fark saymakla bitmez.Benim dizel Astrayı ışıklarda dizel arabalarla durduğumda camı açıyorum kendi motor sesini duyamıyorum,diğerleri traktör gibi geliyor(Passat,octavia,renault,ford,fiatın zaten her modeli..)Yol tutuşu yılan gibi zaten,kaborta malum kapıyı içerden ilk açarken zorlanıyorlar,sanayideki ustamın dediği gibi Opel EVLADİYELİK iyi bakın arabalarınıza.

gp ile kıyaslama hatası yapmayın. daha bu sabah otobanda 180e çıktım hiç hissettirmiyor hızı. tamam opel evladiyelik laf yok zaten. sadece fiat diye bravoyu kötülemeyin. seatlar da zamanında kötüydü ama bakın şimdi canavar gibi leon yapıyorlar.

bugüne kadar görmediysen mesele yok demektir.ihtiyacında yok demektir bundan sonrada görme niye soruyosun ozaman.bizim insanımızın en büyük eksiğini övünerek anlatmışsın bide hiç okumadım okumamda.biraz okusak arpa boyu yol alırız zaten.

önce saygılar yaşınız benden epey büyük ama yazdığınız yazılar verdiğiniz cevaplar sanki sürekli polemik yaratmak ister gibi bir havanız var. ben size cevap verip diğer arkadaşları bu tür konularla sıkmak huzur bozmak istemiyorum ben alacağım yolu almışım size saygılar,iyi forumlar diyorum sadece...

konuyu değiştirmeden burdan devam edelim arkadaşlar konumuz corsa daki veya astradaki hararet göstergesi değil astra mı bravo mu.

ilk çalıştığında mavi felan yanmıyo bende bişey eminmisiniz?

arkadaşa katılıyorum mavi ışık yanmıyor.. kitapçığı da okudum mavi ışıktan da bahsetmiyor...

ilk çalıştığında mavi felan yanmıyo bende bişey eminmisiniz?
Soruyu siz sordunuz bende size cevap verdim.polemik falan yaratmıyorum o sizin görüşünüz.konunun buralara sizin sorunuz taşıdı.bu nedenle konuya dönmekte zorlanırsanız kilitleyin.soru soranlara cevap vermek forum paylaşımının temel maddesidir.hararet göstergesini gerektiği şekilde anlattığıma inanıyorum kitabında yada aracında göremeyenlere başka yöntemler tavsiye ederim artık.

Soruyu siz sordunuz bende size cevap verdim.polemik falan yaratmıyorum o sizin görüşünüz.konunun buralara sizin sorunuz taşıdı.bu nedenle konuya dönmekte zorlanırsanız kilitleyin.soru soranlara cevap vermek forum paylaşımının temel maddesidir.hararet göstergesini gerektiği şekilde anlattığıma inanıyorum kitabında yada aracında göremeyenlere başka yöntemler tavsiye ederim artık.

Tekin bey belki sizin aracınızda vardır fakat bizim araçlarda yok o mavi ışık. "Demek ki sizin araçlarda yokmuş, ben var biliyordum" deseniz de konuyu tatlıya bağlasak olur mu?

Lütfen alalım o zaman tavsiyelerinizi.Bekliyorum
internetten araştırabilirsiniz,bir bilene sorabilirsiniz,eğer sıfır almışsanız satana sorabilirsiniz,sıfır almamışsanız eğer biliyorsa yetkili servise sorabilirsiniz,yada forumda başka bilenlerden yardım alabilirsiniz.

Geri