2008 Model Astra H Cosmo mu Bravo mu?

astra kendini kanıtlamıs bir araba ama kasası seneye değişecek.ben her zaman yeni kasa araba almanın daha avantajlı oldugu düşüncesindeyim.en azından yeni kasa aracın heyecanı daha uzun sürer.

şu astrada bir hararet göstergesi olsa yeminle çekecem altıma 1.6 115 hp sedan

Yahu bazı arkadaşlarımız nekadar önyargıyla yaklaşıp ne çabuk harcıyoruz bazı markalaı.yazık onlarada emek harcanıyor ve bir gelişim sağlanıyor.Fiat çok iyi işler yapmaya başladı bana göre.üstelik eskisinden daha sağlam araçlar yapıyor hem ekonomik hem donanımlı.

Kaza yapmış bravo resmi göstereyim size. Araç takla atmış baya. Ama içeriyi korumuş. Ön cam nasıl kırılmamış onu anlamadım. Araç Bravo 1.6 mjet sport 120 hp

4256.jpg

4271.jpg

4273.jpg

Kaza yapmış bravo resmi göstereyim size. Araç takla atmış baya. Ama içeriyi korumuş. Ön cam nasıl kırılmamış onu anlamadım. Araç Bravo 1.6 mjet sport 120 hp

4256.jpg

4271.jpg

4273.jpg
Artık yeni nesil araçlarda bir güvenlik standartı var.hiçbir modelde eski karoser kalitesi yok zaten.belkide eskiden o kadar kalın saclar araçları daha güvenli değilde daha ölümcül yapıyordu.artık daha hafif ve daha ekonomik modeller üretiliyor.çoğu aksam fiberkarbon yada plastik yapılıyor.tamir yok at yenisini tak mantığı var.bu aractada sanırım enaz 6 hava yastığı var belliki ve bu aractakiler tahminimce sağ çıkmışlardır.ab standartları ve tr standartlarında güvenlik testlerinde olmazsa olmaz kriterler var araçlarda.adı astrada olsa bravoda olsa hız felakettir.ama yukarda dediğim gibi incelemeden önyargı ile başka araçları aşağılamak doğru değil bence.üstelik oldukcada modern dizaynlı bir arac bu bravo.Fiat ferrariden esinlenerek ortak projelerden faydalanarak motor geliştiriyor.ferrari dünyadaki en iyi motorla birlikte en iyi güvenliğide ürettiğine göre bu kadar aşağılamak sanırım biraz insafsızlık oluyor.

7 hava yastığı var bizim araçlarda. 8 olmamasının sebebi yolcu tarafı diz hava yastığı yok. tek eksiği o güvenlik olarak.

en azından opel kullandıktan sonra fiata geçmeyin sonra çok başınızı duvarlar hatta arabanıza vurursunuz ayrıca bravonun astranın kalitesine ulaşabilmesi için 40 fırın ekmek yemesi yetmez opelin sadece piyano lake orta konsolu ve duruşu bravonun azını burnunudağıtııtır

fiatı savunduğumdan değil ama fiat lancia ile birlikte adilikten terfi etti ama opel ile fiat kıyas mümkün değil iki cihan bi araya gelse gene olmaz :D

eee yuksell yazdı ıse vardır bırseyler hem gorulen kor klavuz ıstemez her ne kadar burak kabul etmesede

satışta değer bakımından astra h, marka bakımından astra h,dizayn bakımından bravo fakat fiat ürettiği için hayır!

Geri