demekki hararet yapmıyor başka bi açıklaması olabilir mi?şu astrada bir hararet göstergesi olsa yeminle çekecem altıma 1.6 115 hp sedan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
demekki hararet yapmıyor başka bi açıklaması olabilir mi?şu astrada bir hararet göstergesi olsa yeminle çekecem altıma 1.6 115 hp sedan
Hararet yapmayan araba yoktur.astra ve cmonlarda var hararet göstergesi gerekriğinde çalışıyor sadece hepsi o.ilk çalıştığında soğuk olduğu için mavi yanar.eğer yükselirse ısı kırmızı yanar.demekki hararet yapmıyor başka bi açıklaması olabilir mi?
Hararet yapmayan araba yoktur.astra ve cmonlarda var hararet göstergesi gerekriğinde çalışıyor sadece hepsi o.ilk çalıştığında soğuk olduğu için mavi yanar.eğer yükselirse ısı kırmızı yanar.
Kullandığınız arabayı öğrenin biraz açın kitapçığını okuyun.hararet göstergesiz araba olurmu allah aşkına ya.şimdi belki havalar sıcak olduğu için yanmıyodur.ama yinede ilk çalıştırdığında mavi bir thermometre resmi çıkıyor.dikkatli bak.ilk çalıştığında mavi felan yanmıyo bende bişey eminmisiniz?
Bütün dizeller sesli çalışıyor.hemen hemen hesi aynı bu konuda.ancak sanırım ekonomi konusunda pejo dizeller öndeler.Opel iyi araba çok ararsınız sonra, bacanağın 2006 model grande puntoyu tüplü diye uzunyola gittim 120yi geçmeye korktum,arabada ağırlık yokki yola yapışacağına havalanıyor,aradaki fark saymakla bitmez.Benim dizel Astrayı ışıklarda dizel arabalarla durduğumda camı açıyorum kendi motor sesini duyamıyorum,diğerleri traktör gibi geliyor(Passat,octavia,renault,ford,fiatın zaten her modeli..)Yol tutuşu yılan gibi zaten,kaborta malum kapıyı içerden ilk açarken zorlanıyorlar,sanayideki ustamın dediği gibi Opel EVLADİYELİK iyi bakın arabalarınıza.
Kullandığınız arabayı öğrenin biraz açın kitapçığını okuyun.hararet göstergesiz araba olurmu allah aşkına ya.şimdi belki havalar sıcak olduğu için yanmıyodur.ama yinede ilk çalıştırdığında mavi bir thermometre resmi çıkıyor.dikkatli bak.
Kullandığınız arabayı öğrenin biraz açın kitapçığını okuyun.hararet göstergesiz araba olurmu allah aşkına ya.şimdi belki havalar sıcak olduğu için yanmıyodur.ama yinede ilk çalıştırdığında mavi bir thermometre resmi çıkıyor.dikkatli bak.