2009 Astra H 1.6 16 V Benzin canavarı =)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BeRkay_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
tamam kardeşim özel yolla numaranı biliyorum o köftecileri köfteci osman var ordan yiyorum bende ii yapıyo valla dam offff canım çekti beeeeeh

hehe aynn köftesi gzldir yolladm numaramı :)

benim astra da ilk aldığımda 10,5 lardaydı, şimdi 7,2 var mı daha az yakan? Bu arada ankara sivrihisar arası cruise ile 100 km sabit ayarlı iken 4,9 yaktırdım hem de klima sürekli açıkken ;)

walla bnmkide düşer inş 10.4 tü uzn yoldan sonra 9.3 oldu dahada düşer diyolar bakalım beklicez :D

hayırlı olsun silivrinin nersinden berkay benimde akörende yazlığım var arada geliyorum silivriye en son ramazan başlamadan önceki hafta geldim bi kapanış yapalım dedik mangal falan yakıp takılmıştım..... bu arada araban hayırlı olsun keşke cdtı alsaydın ben 130tl ye 700 750 km yapıyorum hemde otomatık benim araç

cok dedım cdtı al dıye ama dınlemedı :):)

kazasız belasız kardeşım..

cok dedım cdtı al dıye ama dınlemedı :):)

kazasız belasız kardeşım..

saol cnm keşke akıl verine para verseydin hehe :D bnde pişmanım ama artık yapıcak bşy yok 2 sene sonra satıp dieselini alırz

Berkay Hayırlı olsun araban.Kazasız belasız kullan.Konutların orda görüyorum arabanı.

Öncelikle hayırlı olsun araç yakıt tüketimi normal değerlerine düşecektir.Bende astra gtc aldığımda ortalama yakıt değeri 100 km'de 13.5 lt.idi şimdi aracım ortalama 10.lt düştü ama hunharca kullanırsan bir depo ile (55lt) 390 km. gidiyor sarı ışık yakıyorsun.:) Fakat inat edip depoyu doldurup 3000 devirin üstüne çıkmadan ve yokuş aşağı inişte vitesi boşa alınca :) 600 km. yaptım. Aldığın araba güzel ve yakıt tüketiminde düşecek üzülme.Konuyla ilintili rahmetli babamın sözüyle kapatıyorum "ATIM İYİ OLSUN ARPASI BOL OLSUN" derdi.sevgiler saygılar kazasız belasız binmek nasip etsin.

Geri