2011 Sport 1.4 Turbo

Ynt: 2011 SPORT 1.4 TURBO

valla nasıl anlatayım bilmiyorum ama insignianın krıtık duruşlarında astra hemen kızaklamaya giriyor ve o esnada abs vurmaya başladığı için bırakın durdurmayı neredeyse hızımı bile kesmiyor, bir gün kaza yaparsam kesinlikle arkadan çaprtığım bi kaza olacak bu saçma sapan fren sistemi yüzünden...

Fren konusunda okadar kötü düşünmüyorum bence frenleri başarılı, teknik veriler olarakta kendi segmentinde golf'dan daha iyi fren mesafesine sahip.

Gökhan_55 link' Alıntı:
bu saçma sapan fren sistemi yüzünden...
Frenler o kadar da kötü değil. Hatta oldukça iyi.

gökhan bey sport pakette kaldırılan kapı içi kırmızı aydınlatmaları sonradan mı takdırdınız? bilgi verirseniz sevinirim...

evet sonradan opel odakta taktırmış fiyatıda işçilik dahil 145 tl

bu fren konusunda benim de aklıma takılan birşey var çok sık şekilde peugeot 307 kullanıyorum arkadaşımın ve frenlerine dokunduğumda ön camdan çıkıcak gibi oluyoruz araba resmen kafasının üstüne yapışıyor öyle kazık bir fren var arabada alışana kadar içim dışıma çıkıyor ama benim arabada nerdeyse frenin dibine yakın bir şekilde fren yapıyorum araba hala yavaşlayarak akıyor öyle bir ani durma sert bir frenlemesi yok acaba bu bir eksiklikmi yoksa farklılıkmı teknik bilgisini bilmiyorum ama peugeot nedense daha güven veriyor sanki bana düşük hızlarda..

Babamın Meganı da aynı şekilde frene dokundunmu kafan cama yapışıyor, yani frenleri çok sert. Ama bence bu iyi bişey değil sonuçta fren mesafesi farklı bir konu, frenin hasasiyeti farklı....  ֖nemli olan durmak isteyip frene sonuna kadar bastığınızda ki aracın fren mesafesi yoksa fren yumuşak olunca  şehir içi çok daha konforlu bir sürüş yapıyorsunuz...

Gökhan_55 link' Alıntı:
ikisininde yeri farklı ama insigiada keşke olsaymış dediğim bişey yoktu astrada keşke olsaymış dediğim FREN SİSTEMİ var ve rezalet bence frenleri
Bence fren sistemi oldukça başarılı. Birkaç kez aniden önüme kıran / yan yoldan fırlayan ve burada "sevgiyle" andığım arkadaşlar nedeniyle frene çok sert basmam gerekti ve hiçbirinde kızaklanma yapmadı. Hem de Hankook lastiklere rağmen çekiççç. Bence de frenlerin sert ve de hassas olması tercih edilebilir bir durum değil. Astra'da frenler tam kıvamında...

benim lastiklerim brıstone turanza ve ben bu arabanın test sürüşüne çıktığım günden beri hep aynı şeyi söulüyorum rezalet bi fren sistemi var:)

fren konusunda peugeot fln hikaye size söylüyeyim
yeni astra fren mesafesi konusunda ve fren konusunda son derece başarılı
ve bu konuda iddialı

Geri