2011 Sport 1.4 Turbo

Ynt: 2011 Sport 1.4 Turbo

Tolga KARACA link' Alıntı:
Sn. Vehicle_dynamics;

Araç kaydığı anda direksiyonu gecikmeden tatlı sert şekilde aracın kaydığı yöne kırıp izine oturtmak gerekmiyor mu??

Kayma yönünün aksine kırarsak kayma şiddetlenmez mi, misal arka kısım sağ tarafa hareketlendiğinde direksiyonu sola kırarsak arka kısım iyice savrulmaz mı?

Virajlarda araçla oynarken o şekilde kontra yapıyorum diye hatırlıyorum  steering

Ben kayma yönü olarak arkasının değil, burnun kaydığı yöne kastetmiştim.Burun sağa doğru kayıyorsa, sola hareket yapıcaksınız tabi ki.

Burda direksiyon kırma yerine çok kısa ve küçük düzeltmeler gerekiyor.ևünkü araç zaten yön değişikliğine çok duyarlı hale geliyor, direksiyon kırarsanız düzeltme için çok geç ya da çok büyük bir hareket yapmış olabilirsiniz.

tolga bey siz doğru hatırlıyorsunuz, araç kayarsa  kaydığı yöne çevireceksiniz direksiyonu, eğer ters yöne çevirirseniz  kayma şiddetlenir

Sn. Vehicle_dynamics in anlatmak istediğini yanlış anlamış olabilirim bu tür araç hareketlerini görsellik olmadan anlamak zor olabilir.

gökhan bi ara yaşadığın olaydan fotoları kaldırmışsın sanırım bana özelden atabilirmisin ayna altı ve kapı kolu içi led fotolarını odak ta yaptırmayı düşünüyorum bende

Geri