2012 Astra H OPC Line

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Jettaco
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
O konuda bilgim yok..Bendekileri turuncu ledli ampüllerle değiştireyim derken ampülüne bakmak için çıkarmışlığım var..Arabanın ön ve arka lastiğine bakan kenarlarında tırnaklar vardı,onları kanırtarak çıkardım..Yalnız sizinkiler biraz değişik..Cruze da corsa d de astra h ta vs aynı sinyaller var..Ama büyük ihtimal seninkinde de böyledir..

bizdeki tek taraf tırnak diger tarafı ise kaportanın cıktıntısı var onun arkasına oturtuyorsun.ancak cok narin.aslında birisi kapıyı hafif acarak elini çamurlugun arkasına sokup rahatca cıkardıgını yazmıs ancak benim elim girmedi :)

Merhaba can, ben mapustayken(no-post cezası) güncellemelerini takip edemedim. Tahmin ediyorum ki arabanda Z16XER kodlu 115 beygirlik motordan var. Öyle rastgele dolaşırken VMAX yazılım sayfasında Z16XER kodlu motorun 126hp/185nm güce yükseltilebildiğini gördüm, bu güç piyasadaki ortalama olarak sağlıklı bir Vectra B 2.0 gücüne eş değer benim gözümde. Eğer arabana yapacağın güzellikler içine yazılım yaptırmayı düşünürsen diyerek işine yarayabileceğini düşündüm.
Zuzu'nun en süslü halini görmek dileğiyle :rolleyes:

Merhaba can, ben mapustayken(no-post cezası) güncellemelerini takip edemedim. Tahmin ediyorum ki arabanda Z16XER kodlu 115 beygirlik motordan var. Öyle rastgele dolaşırken VMAX yazılım sayfasında Z16XER kodlu motorun 126hp/185nm güce yükseltilebildiğini gördüm, bu güç piyasadaki ortalama olarak sağlıklı bir Vectra B 2.0 gücüne eş değer benim gözümde. Eğer arabana yapacağın güzellikler içine yazılım yaptırmayı düşünürsen diyerek işine yarayabileceğini düşündüm.
Zuzu'nun en süslü halini görmek dileğiyle :rolleyes:

Merhaba Mert yeniden hosgeldin diyelim o zaman :)

evet aracım 115 hplik motordan.aslında motorun performansı aldıgım günden bu yana pekte tatmin edemedi beni.102lik 8valfe jettamız yanında uçak kalıyor..bu paylasımı yapman güzel oldu gercekten merak ediyordum bu konuyu..bu tarz uygulamalar garantiyi etkiler ama degil mi ?

Merhaba Mert yeniden hosgeldin diyelim o zaman :)

evet aracım 115 hplik motordan.aslında motorun performansı aldıgım günden bu yana pekte tatmin edemedi beni.102lik 8valfe jettamız yanında uçak kalıyor..bu paylasımı yapman güzel oldu gercekten merak ediyordum bu konuyu..bu tarz uygulamalar garantiyi etkiler ama degil mi ?

Muhtemelen garanti kapsamı dışında kalacaktır ancak ECU kontrol edilip içindeki datalara bakılmaz diye tahmin ediyorum. Bu riski alabilirsen eğer Vmax'in yazılım sonrası verileri harika görünüyor, hemen hemen tüm yazılımcılar da zaten senin fabrikasyon ecu datalarını yedekliyorlar bir sorun olması karşılığında ücretsiz olarak fabrikasyona çevirebiliyorlar.

Gecen hafta vizelerin yogunlugu nedeniyle aracımla ilgilenemedim..gecen gün havada iyi olunca opc sinyal çerçevlerimin montajını yaptım..

önce netten montaj hakkında bilgi toplamaya calıstım ancak bir kac yapan kişi montajı yanlıs yapmış.ve hatta biri montajı yaptıktan sonra hatasını farketmiş.ince bir ayrıntı var demiş ama sagolsun ne oldugunu yazmamış..

yolcu tarafında bir sıkıntı olmuyor güzelce uyuyor ancak şöför tarafı sıkıntılı..nedeni iki tarafında sinyali aynı şekilde yapılmış.yolcu tarafında tırnak sorun yaratmazken şöför tarafında tırnak çerçevenin düzgün oturmasını engelliyor..merak eden olursa nasıl yapıldıgını güzelce yazarım burda.

fotoları site kasmasın diye baska bir telle cektim biraz bulanıklar :)

Çok güzel görünüyor Maaşallah, güle güle kullan kardeşim (:

Recai abi cok teşekkür ederim saolasınn :)

simdi aklıma opc ekleri kurcalıyor ancak tamponu komple opc mi yapsam yoksa ek mi karar veremiyorum..fiberlerede pek güvenemiyorum.artık Bursaya dönünce araştıracagım..

suanda sadece marspiyelleri yapsam göze batarmı yoksa yakışırmı acaba_?

OOoo.. :sulanma: çok iyi kardeşim..İyi günlerde kullan..Aman dikkat et su almasın..Şase falan olmasın..

OPC eklerine gelince özellikle de arka tampon için eksiz OPC tavsiye ederim..Böylece egzozla da oynayabilirsin..Diğer bölgelere ek mümkün..

Maşallah çok beğendim. Kazasız belasız. Jantlar ve lastiklerin yanaklarının inceliği konforu etkilemiyormu?

Geri