Ses konusunda Z ve A kodlu motorlar bildiğin dinazor gibi ses veriyor, bende farketmedi ses desem yeri var söktüm hemen Ancak serdarın dediği doğru, 2.5V6 gibi geniş kapsamlı bir motor olmadıkça kaput altına koyulan açık hava filtresi çektiği sıcak havayı tolere edemiyor. Sıcak havanın içindeki oksijen molekülleri genleşerek daha az sayıda motor içine gidiyor bu da yanmayı yetersiz hale getiriyor. Mesela beni bıraksan stad etrafında 10km koşarım, ama spor salonunda koşu bandında 1km koşamıyorum içerisi çok sıcak ciğerleri kösüyor, motor gibi olduğum anlaşılmasın
Can bu arada, benim sana çok şık bir bodykit önerim olucak. 2.0T Cosmo astra modellerinde var olan görüntü arabana çok yakışacaktır, örnek olarak bir ilan atıyorum, araç sahibiyle alakam yok ama param olsa garanti olurdu (malatyadaki adamın ilanını bulamadım, bu da ona benziyor )
Opel Astra 2.0 T Cosmo 2005 Model 33.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 132814885
Can bu arada, benim sana çok şık bir bodykit önerim olucak. 2.0T Cosmo astra modellerinde var olan görüntü arabana çok yakışacaktır, örnek olarak bir ilan atıyorum, araç sahibiyle alakam yok ama param olsa garanti olurdu (malatyadaki adamın ilanını bulamadım, bu da ona benziyor )
Opel Astra 2.0 T Cosmo 2005 Model 33.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 132814885