2013 Astra HB Edition Mahogany Kahverengi

Ynt: 2013 Astra HB Edition Mahogany Kahverengi

Maşallah Allah kaza bela vermesin. Renk gerçekten detaylı incelersem aklımı çelebilecek renklerden.

MuratS link' Alıntı:
mücahit senin aracın acil plakalığını sökelim çift taraflı bantla yapıştıralım bak ben yaptım aracın görüntüsü değişti  005hihih

[img=800x600]http://imagesyukle.com/di/2JPF/2014-04-02-287.jpg[/img]

[img=800x600]http://imagesyukle.com/di/SVEX/2014-04-02-290.jpg[/img]

Burası köyün içi değil mi? :)) Yapalım valla ne zaman müsaitsen, sökelim gitsin :)

İyi dilekleriniz için çok teşekkürler arkadaşlar. Hayrına Sport jant, cosmo far ve krom cam çıtası bağışlayan olursa yok demem :D

Maşallah, Allah kaza bela vermesin.

mucahitduran link' Alıntı:
Burası köyün içi değil mi? :)) Yapalım valla ne zaman müsaitsen, sökelim gitsin :)

İyi dilekleriniz için çok teşekkürler arkadaşlar. Hayrına Sport jant, cosmo far ve krom cam çıtası bağışlayan olursa yok demem :D

Bizim köy içinde kırtasiye dükkanımız var belki uğramışsındır yakut kırtasiye diye :)

Akşam 5 den sonra iş çıkışı oraya gidiyoruz eşimle babama yardımcı oluyoruz bant var bende gayette sağlam tuttu benimkini şimdilik sorun yok  011zaa

MuratS link' Alıntı:
Bizim köy içinde kırtasiye dükkanımız var belki uğramışsındır yakut kırtasiye diye :)

Akşam 5 den sonra iş çıkışı oraya gidiyoruz eşimle babama yardımcı oluyoruz bant var bende gayette sağlam tuttu benimkini şimdilik sorun yok  011zaa

Uğradım daha önce çok defa, karşılaşmadık. Eskiden Ergün abinin pet-shopuydu orası, üst katı da Uğur abi'nin veteriner kliniğiydi. şimdi uğur abi sağ köşeye, Ergün abi ünal kuruyemiş tarafına doğru taşındı :) tabi uzun zaman oldu. Zamanında o taşınmalarına çok yardımım olmuştur :)

Bant sende mevcut ise, bir ara haberleşelim geleyim yanına bitirelim şu işi :)

mucahitduran link' Alıntı:
Uğradım daha önce çok defa, karşılaşmadık. Eskiden Ergün abinin pet-shopuydu orası, üst katı da Uğur abi'nin veteriner kliniğiydi. Şimdi uğur abi sağ köşeye, Ergün abi ünal kuruyemiş tarafına doğru taşındı :) tabi uzun zaman oldu. Zamanında o taşınmalarına çok yardımım olmuştur :)

Bant sende mevcut ise, bir ara haberleşelim geleyim yanına bitirelim şu işi :)

Bu aralar hava yağmurlu şöyle sıcak olduğu bir gün önümüzdeki hafta içi halledelim :)

Masallah Allah kaza bela vermısn renk tek kelıme ıle yakıyor  045thumbsup 045thumbsup

spitemre link' Alıntı:
Masallah Allah kaza bela vermısn renk tek kelıme ıle yakıyor  045thumbsup 045thumbsup

DERSİMLİ link' Alıntı:
Maşallah, Allah kaza bela vermesin.

Sağolun arkadaşlar... Rengi ilk showroomda gördüğümde hoşuma gitmişti. Bakımı zor olsa da arada yıkıyorum :)

Cila vs. herhangi bir şey henüz yapamadım. Müsait zamanımda ürünleri temin edip halledeceğim :)

güle güle kullanın.

Güle güle kullan Mücahit :) Allah kaza bela vermesin kardeşim

Geri