2013 Astra HB Edition Mahogany Kahverengi

Ynt: 2013 Astra HB Edition Mahogany Kahverengi

mucahitduran link' Alıntı:
Ben de kornaya basıyorum ama bir gün dalacaklar diye korkuyorum :D
Opan servisinin önünde gördüğüm bir sedan neptün mavi opc jantlı  bir arkadaş var çok karşılaşıyorum sincan civarında selektör korna ne yaptıysam cevap vermedi :) ondan sonra bende kestim zaten bekliyorum biri selektör atarsa diye

adRe J link' Alıntı:
Opan servisinin önünde gördüğüm bir sedan neptün mavi opc jantlı  bir arkadaş var çok karşılaşıyorum sincan civarında selektör korna ne yaptıysam cevap vermedi :) ondan sonra bende kestim zaten bekliyorum biri selektör atarsa diye

Dikkat edin böyle selektör korna falan derken biri haydarla tanıştırmasın sizi mücahit ve orhan  011zaa

MuratS link' Alıntı:
Dikkat edin böyle selektör korna falan derken biri haydarla tanıştırmasın sizi mücahit ve orhan  011zaa
Yok olmaz heralde öyle bir durum belkide olur bilemeyeceğim araçlar aynı olunca anlarlar niyeti herhalde dahada anlamazsa karşı taraf ne diyelim :)

MuratS link' Alıntı:

Kovalarlarsa çıkar yanına geliriz :D

çok hoş görünüyor kazasız belasız kullanın

Amin cümlemize. Edition olduğundan çok eksikleri var üzerinde inş. kısa sürede hepsini tamamlayıp fotoğrafları güncelleyeceğim :)
Yakışır kardeşime çok güzel araç. Renk seçimini de beğendim, ancak bakımı çok zor tozu hemen gösteriyordur, o nedenle tercih etmemiştim. Benimki  tozu kiri bayağı bir hapsediyor açık renk olduğu için. Renk çok güzel, hele depoya giren o yakıt pompasını görünce hayran oldum, taa ki imzandaki yağlamalı kitli bir şey yazıyordu onu görene kadar mücahit onu görünce birden araçtan soğudum.  046thumbsdown

harunhoca link' Alıntı:
Yakışır kardeşime çok güzel araç. Renk seçimini de beğendim, ancak bakımı çok zor tozu hemen gösteriyordur, o nedenle tercih etmemiştim. Benimki  tozu kiri bayağı bir hapsediyor açık renk olduğu için. Renk çok güzel, hele depoya giren o yakıt pompasını görünce hayran oldum, taa ki imzandaki yağlamalı kitli bir şey yazıyordu onu görene kadar mücahit onu görünce birden araçtan soğudum.  046thumbsdown

Hocam imkanlar doğrultusunda, çok gezdiğim için mecbur taktırdım. ֖nceki aracım 2006 Skoda Fabia 1.4 TDI'ydi. 100 KM'de 4.4 vs. Yakıyordu. Astrayı aldım 12.2-11.4 gösteriyordu. Kasa yenilensin, o zamana borcum biter elim biraz bollaşırsa 1.6 Cdti alacağım inşAllah. :)

Hocam imkanlar doğrultusunda, çok gezdiğim için mecbur taktırdım. Önceki aracım 2006 Skoda Fabia 1.4 TDI'ydi. 100 KM'de 4.4 vs. Yakıyordu. Astrayı aldım 12.2-11.4 gösteriyordu. Kasa yenilensin, o zamana borcum biter elim biraz bollaşırsa 1.6 Cdti alacağım inşAllah. :)
Mücahit bey aracınıza kıyıp nası satacaksınız :)

adRe J link' Alıntı:
Mücahit bey aracınıza kıyıp nası satacaksınız :)

1.6 Dizel alırsam kıyarım :D

Geri