2013 Astra HB Edition Mahogany Kahverengi

Ynt: 2013 Astra HB Edition Mahogany Kahverengi

Masallah cok yakisikli, guzel gunlerde kazasiz belasiz kullanirsiniz insallah greatt

Aydn link' Alıntı:
Maşallah Allah kaza bela vermesin. Renk gerçekten detaylı incelersem aklımı çelebilecek renklerden.

Bizim astra'da mahogany kahverengi şimdiden birkaç çizik var montun fermuarının çarpmasıyla oluşan tehlikeli ama bir o kadar da güzel bir renk.

ugurkurt link' Alıntı:
Bizim astra'da mahogany kahverengi şimdiden birkaç çizik var montun fermuarının çarpmasıyla oluşan tehlikeli ama bir o kadar da güzel bir renk.

Ufak tefek çizikler bende de mevcut durumda. İlerleyen zamanlarda cesaret edebilirsem çizik giderici vs. ile düzeltmeyi deneyeceğim :)

maşallah Allah kazasız keyifli sürüşler versin....

Çok sağolun :)

Hm Şu araç mı :) hergün gördüğüm maşallah dediğim :) Birde burdan tekrar diyelim maaşallah güzel günlerde kazasız belasız kullanmanız dileği ile Mücahit bey :)

adRe J link' Alıntı:
Hm Şu araç mı :) hergün gördüğüm maşallah dediğim :) Birde burdan tekrar diyelim maaşallah güzel günlerde kazasız belasız kullanmanız dileği ile Mücahit bey :)

Çok sağolun Sn. adRe J. :)) Resmiyetinize hayran kaldığımı dile getirmeden edemeyeceğim :D

Bu da hediyeniz;

[img=600x600]http://img.tapatalk.com/d/14/04/21/esa5uvat.jpg[/img]

Kapı kolu led ve vites altı led işlemlerinide hallederseniz birkez daha aşık olabilirsiniz aracınıza :)

Resmiyet işin espirisi bu arada :) yoksa ha benim aracım ha sizin aracınız burda herkez birbirini yıllardır tanıyor gibi yoksa :) Astra J lere selektör atıyorum ama karşılık veren henüz olmadı bana :)

adRe J link' Alıntı:
Resmiyet işin espirisi bu arada :) yoksa ha benim aracım ha sizin aracınız burda herkez birbirini yıllardır tanıyor gibi yoksa :) Astra J lere selektör atıyorum ama karşılık veren henüz olmadı bana :)

Ben de kornaya basıyorum ama bir gün dalacaklar diye korkuyorum :D

Geri