Ynt: 2013 Astra J Değişiklikleri
arkadaşım öncelikle bu güzel mesajın için sana teşekkür ediyorum.. bu mesajın ne kadar güzelse önceki mesajın da o kadar kötü !! nedenini ise kısaca şöyle yazayım.. ben bir opel fanatiğiyim, çünkü opelin birçok modellerine bindik.. belki beni kötüleyen arkadaşlar o arabaların sadece resimlerini ,yada hiç görmemişlerdir(admiral ,commodore,manta,senatör).. opelle büyüdüm yani.. ama bu durum beni opel manyağı (hastalıklısı ) yapmaz.. doğrular neyse onu söylerim.. mesela opelin benzinli motorları ne kadar dünyada ünlü ve en öndeyse(GM motorları) ,opelin dizel motorlarının (kendisine ait) olmadığı da çok kötü bir durum.. şimdi bunu yazdım diye ben opel düşmanı mı oluyorum ? demek istediğim hiçbirimiz sonsuza kadar aynı markalara bınmiyecez. onun içindir ki fanatik olmaya gerek yok.. eksiklerini yazmamız ,kabullenmemiz yada yazana düşmanca bakmamalıyız.. ben aklı başında 43 yaşında 20 yıllık bir öğretmenim, yani demek istediğim ,ne yazdıklarımı gayet ii biliyorumm.. yazdıklarım aşağılama değil ,sadece kendi tespitlerimdir.. ayrıcada 2004 ten beri opel kullanıyorum(h - J ),golf 4 ten sonra .. yani mesaj yazan arkadaşların bilgisine .. ama ben yinede sayın hakan beyden veya diğer arkadaşlardan örnekler bekliyorum,aşağılama ile ilgili .. mesajda yazdıklarınız için size tekrar teşekkür ediyorum.. saygılar..