2013 Astra J Değişiklikleri

Ynt: 2013 Astra J Değişiklikleri

batu link' Alıntı:
o beğenmediğimiz passat sıfıra yakın fiyatta 1-2 günde satılıyor.. insignia ise tasarımı daha ii olmasına rağmen yerlerde sürünüyor fiyatı yerlerde vede aylarca satılmıyor,ölü fiyata olmayınca !

bumu aşağılama ? bu sadece bir tespit.. acı olabilir ,ama gerçek bu !!

insignayı bide övüyorum.. opel bu durumda ise suçlusu benim galiba :)

23 kasım da  53 bine sport 1.3 almıştım acaba şimdi aracım kaç paraya düştü nasıl bir şey bu ya sadece opelde var bu ucuzlama herhalde  sattıkları arabalara ihanet ediyorlar sanki...

şimdi bir arkadaştan alıntı yaptım yazıyı.. şimdi bu  yazı aşağılamak mı oluyor , yada acı ama gerçik bir tespit mi oluyor ? böyle binlerce örnek bulabilirim.. arkadaşlar öyle yazıları yazıp köşelere çekilmeyin.. sizleri, yazılarınızı örneklerle destek vermeye davet ediyorum bende !!

aslında karşılaştırma bölümleri bir çok forumda tartışma odağıdır çünkü kimse tam olarak objektif olamaz ,hiçbirimiz duygusuz birer varlık değiliz , bu duygu iletimini fazla yoğun yaşayan arkadaşlar olabiliyor buda gerileme yol açıyor.

batu link' Alıntı:
23 kasım da  53 bine sport 1.3 almıştım acaba şimdi aracım kaç paraya düştü nasıl bir şey bu ya sadece opelde var bu ucuzlama herhalde  sattıkları arabalara ihanet ediyorlar sanki...

şimdi bir arkadaştan alıntı yaptım yazıyı.. şimdi bu  yazı aşağılamak mı oluyor , yada acı ama gerçik bir tespit mi oluyor ? böyle binlerce örnek bulabilirim.. arkadaşlar öyle yazıları yazıp köşelere çekilmeyin.. sizleri, yazılarınızı örneklerle destek vermeye davet ediyorum bende !!

Batu bey,

Benim şahsen bir kaç düzine Astra veya Opeli ve servislerini vs eleştiren mesajım vardır bu forumda hatta eski bir Alfisti olarak Alfa Gui yi öven bazı mesajlarım vardır. Ama kimsede az önce dile getirildiği gibi rahatsızlık doğurmuyorsa ve dikkatleri çekmiyorsa bu mesajlarım sanırım bir durup düşünmeniz gerek. Belki söyleyiş tarzıdır dikkat çeken. Yaş olarak benden büyüksünüz size üslup öğretmek haddime değil ama sanırım bir durup düşünmekte fayda var.

Daha fazla uzatmayalım tadı kaçmasın isterseniz.

İyi akşamlar

Saygılar ve selamlar.

batu link' Alıntı:

Madem örnek vermemizi istediniz, buyrun size örnek. Sizin 'Vee Golf7-2. elde' konu başlığına 12 aralık 2012 günü yazdığınız bir hakareti örnek olarak veriyorum sayın batu. Sizin yazdıklarınız ve üslubunuz, birden fazla kişinin dikkatini çektiyse, şapkayı önünüze koyup düşünmelisiniz. Aşağıda yazan tamamen sizin cümlelerinizdir.

o 1.3 dizel bile opelin değilki.. palio nun motoru Smiley opel dua etsin beğenmediğimiz FİAT 'a ! opelin ne zaman bir dizeli oldu ki , hep ondan bundan toplama Smiley

Vw nin 2. eli ortada her sene ayni seyi tartisiyoruz ben aldigimdan beri aracin fiyati artti mesela ama umrumda olan birsey degil otomobili yatirim zannetmemek lazim 1000 lira pesinde kosmak gibi amacim yok oyle birsey olsa vw  alirdim zaten astrada bircok sorun yasadim kalorifer kazanindan akuye direksiyon titremesinden sacma seslere kadar kendimizi kandirmaya gerek yok ama hicbir aracta sorunsuz degil vw dsg ye 16 bin veren tanidigim var passat alip  aracin her tarafi soyulanda taniyorum accordumda bazen cam acma tuslari cevap vermiyordu beyin degisti vs hepsi sorun cikariyor vw disinda hicbir markada 2. elde getirisi olmuyor ama sokakta bircok baska marka var vs hicbir arac sorunsuz degildir ve otomobiller yatirim araci degildir

Bence tartışılan konu Batu beyin üslubu ile ilgili. Aşağılamak bir kenara daha çok anlatilmak istenen cümlenin içeriği özenle seçilmiş olsa kimsenin dikkatini çekmez. (yanlış anlaşılmak istemem 20 yaşındaki velet babası Yaşındaki adama laf söylüyor demeyin sonra)

batu link' Alıntı:
insignayı bide övüyorum.. opel bu durumda ise suçlusu benim galiba :)
Insignia yi bitiren cok yakiyor muhabbeti galericiler tarafindan ortaya atilan ayrica insignia hep ucuzdu zaten insignia sahipleri hep agliyor ama kendileride suandakinden daha yuksek fiyata almadi ekstra donanimlara 10 bin tl vereni saymiyorum  zaten donanjm hicbir zaman para etmedi turkiyede en basiti piyasada bircok insignia cosmo var ama baska markalarin full donanimlari cok az cunku cosmo hep 60 bin civarina satildi d sinifinin da yuksek deger kaybi cok normal 2003 te 56000 tl ye aldigim accord gecen sene 26 bine anca sattim 2006  civici 32  ye aldim halen biryere park edince teklif geliyor gecende  trafik polisi alkol kontrolunde 30 bine verirsen sabah alirim dedi mesela

arkadaşım öncelikle bu güzel mesajın için sana teşekkür ediyorum.. bu mesajın ne kadar güzelse önceki mesajın da o kadar kötü !! nedenini  ise kısaca şöyle yazayım.. ben bir opel fanatiğiyim, çünkü opelin birçok modellerine bindik.. belki beni kötüleyen arkadaşlar o arabaların sadece resimlerini ,yada hiç görmemişlerdir(admiral ,commodore,manta,senatör).. opelle büyüdüm yani.. ama bu durum beni opel manyağı (hastalıklısı ) yapmaz.. doğrular neyse onu söylerim.. mesela opelin benzinli motorları ne kadar dünyada ünlü ve en öndeyse(GM motorları) ,opelin dizel motorlarının (kendisine ait) olmadığı da çok kötü bir durum.. şimdi bunu yazdım diye ben opel düşmanı mı  oluyorum ? demek istediğim hiçbirimiz sonsuza kadar aynı markalara bınmiyecez. onun içindir ki fanatik olmaya gerek yok.. eksiklerini yazmamız ,kabullenmemiz yada yazana düşmanca bakmamalıyız.. ben aklı başında 43 yaşında 20 yıllık bir öğretmenim, yani demek istediğim ,ne yazdıklarımı gayet ii biliyorumm.. yazdıklarım aşağılama değil ,sadece kendi tespitlerimdir.. ayrıcada 2004 ten beri opel kullanıyorum(h - J ),golf 4 ten sonra .. yani mesaj yazan arkadaşların bilgisine .. ama ben yinede sayın hakan beyden veya diğer arkadaşlardan örnekler  bekliyorum,aşağılama ile ilgili .. mesajda yazdıklarınız için size tekrar teşekkür ediyorum.. saygılar..

Geri