Ynt: 2014 Neptün Mavi Edition Gunduz farı gunceli sayfa 5
Hayırlı olsun. Allah kazasız, belasız ve de cezasız sürüşler nasip etsin Smiley
Hayırlı olsun. Allah kazasız, belasız ve de cezasız sürüşler nasip etsin Smiley
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
selamlar konuyu biraz hortlatmış olucam ama foruma girme vaktim olmamıştı pek benim kullandıgım arac 8 valf 2000 model boraydı sizinki hangısıydı bılmıyorum dediğim olumsuzluklar bu araç için geçerli motor sesi, yakıt sarfiyatının çoklugu ve özellikle sert süspansiyon ve altını çabuk yere sürterdı.tabiki katılırsınız katılmazsınız hepimiz fikirleşiyoruz amacım borayı kötülemek gibi anlaşılmıssa affola .... sadece gordugum olumsuzlukları dile getirmek istemiştim.metinmb407 link' Alıntı:Teşekkürler öncelikle. Bora ya duygusal yaklaşmadım gerçekten. Bora dan Astra J ye geçen arkadaş var aynısını demiş o da. Ayrıca katılmıyorum motor sesini en çok içeri alan ve en çok yakıt tüketen kısmına. Kullanana göre değişir tüketim. Ben Bora da 5 litrenin altını gördüm. Foto ekliyorum. Şu var SR motorun sesi ve tüketimi BCB ye göre fazla. Başka araçlar denediniz mi bilmiyorum ama ben muadil olarak 2003 Astra, Megane II, Focus I, Megane I, Laguna 1-2, Corolla Sol kullandım. Ama emin olun Bora çok çok önde yalıtım ve kalite konusunda. Ha donanım olarak fakir ona birşey diyemem. 6 ileri bir araçta daha sessiz yol almanız normal devir düşüyor çünkü. Bu foto da yakıt tüketimim ile ilgili foto.
Çok teşekkür ederim. Farklı olmak fakat uçuk olmamak gerektiği düşüncesindeyim
legolas71 link' Alıntı:selamlar konuyu biraz hortlatmış olucam ama foruma girme vaktim olmamıştı pek benim kullandıgım arac 8 valf 2000 model boraydı sizinki hangısıydı bılmıyorum dediğim olumsuzluklar bu araç için geçerli motor sesi, yakıt sarfiyatının çoklugu ve özellikle sert süspansiyon ve altını çabuk yere sürterdı.tabiki katılırsınız katılmazsınız hepimiz fikirleşiyoruz amacım borayı kötülemek gibi anlaşılmıssa affola .... sadece gordugum olumsuzlukları dile getirmek istemiştim.
metinmb407 link' Alıntı:...
Marifet diye anlatmıyorum yaptıklarımdan pişmanım ama bazen mecbur kalıyorsunuz şu an Astra da yüksek hızda gitmeye çekiniyorum desem yeridir. Bu supap eritme olayı benzinli de bile yaşanıyorsa sıkıntı.
REC link' Alıntı:Benim H kasada aynı motor vardı. O da Euro 5 idi. S2000 gibi devir çevirttiriyordum makineye 1 viteste devir kesiciye de çok soktum. Benzinde de çok bastım, LPG'de de.
Rahat ol, 95 oktanın gücü o subapları eritmeye yetmez, ki 107 oktanlık LPG'de bile hemen erimiyor
metinmb407 link' Alıntı:Forumda benzinli Astram supap eritti diye bir konu vardı ona binaen valla
FriberG link' Alıntı:Hayırlı olsun yeni araban bu arada Metin bey Renkdaş mı olduk şimdi senle special_Partyman İleri vade projeler hakkındaki düşünce ve fikirleri bekliyorum.
Sport donanım .metinmb407 link' Alıntı:Maddi durumlarım el verirse ara tatili boş geçirmemeyi planlıyorum. Bixenon a alıştım ve bu araca da yapacağım inşallah ama çok komplike bir sistem olacak. Hazır bir sistem değil mercek montajı ve başka başka şeyler var Fizibilitesi uzun sürebilir Kapı içi ledleri ve vites altı ledini de eklemeyi planlıyorum Allah kısmet ederse Ona göre forumdan yardım alacağım inşallah
Senin aracın donanımı neydi?