Kötü olmuş bu deneme yanılma yöntemi iyi değil ölçü aleti ile yapılsa daha iyi olurdu geçmiş yine bununla
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim anladığım, Sarı ve siyah kablonun olduğu far grubuna ait olan beyin. Ön yolcu ayak altında bulunuyor. Tam net bilgi alamadığım için geri döndüm. Başka yerlere daha göstereceğimHangi beyne ama
Tabi ki sizin bahsettiğiniz röleleri çıkarıp denemek isterim , aynı amper röleleri olmadı değiştirerek denerim. Kabin içindeki rölelerimi çıkartacağımGövde beyni bir yine gösterin tam emin olmak için elinizden gelirse yine tarif ederim ben birde sigorta kutusundaki röleler var çıkarıp 30 saniye bekleyip yerine tekrar taksanız
Tek tek çıkarıp takın aklın gelip giderse ki inşallah öyle olur belkide beyinde ariza yoktur sadece o yine yönelir ve o kaçağı bulur tamir edersiniz
Bi şase yapmayla beyin yanar mıymış? Bence de sonradan ilave edilen tüm bağlantıları sistemden ayırıp sigortaları kontrol etmeden gitmemelsiniz... İnşallah basitçe, masrafsız çözülür...
Yanabilir sonradan eklentiler olursa beyin ister istemez kapatmayabiliyorBi şase yapmayla beyin yanar mıymış? Bence de sonradan ilave edilen tüm bağlantıları sistemden ayırıp sigortaları kontrol etmeden gitmemelsiniz... İnşallah basitçe, masrafsız çözülür...