Farklı bir müdahale olduğu için sistem dışı yani bu durumlarda ister istemez sigorta atmayabiliyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben bunu iç aydınlatma ampüllerini değiştirirken yaşamıştım fakat çakmaklıkta öyle olmayıp, sigorta atmıştı...Kullanma kılavuzunda yazar yanlız opelde bazen sigorta atmıyor röleler sistem zarar görmesin diye sürekli şaseye düşer ise röle çekip elektriği kapatıyor yarim saat sonra açılıyor
Üzülmeyin tarif ettiğiniz kapı çamurluk çiziği benim araçta da var, olur böyle şeyler... aydınlatma sorunu için bir yetkili servise mi uğrasanız acaba? çünkü bence bu işe bilen birinin el atması gerekiyor ve dışarıda bu kişiyi bulmak çok zor. beyinse beyin yetkili serviste garantili işlem yaptırır ya da sorunu net tespit edip parçayı kendiniz bile değiştirirsiniz belki....Biraz önce bütün röleleri söktüm taktım bir değişiklik olmadı, sigortaları yeniden söktüm taktım araç içindeki sigorta panelinde 19 numaralı 15 amperlik sigortanın ışıklara müdahale ettiğini tespit ettim. 19. Sigortanın kitqpçıkta karşılığı gövde kontrolü modülü olarak geçiyor. İlgili sigortayı söktüğümde hiç bir işlev olmuyor yerine başka sağlam bir sigorta taktığımda yine yanıp sönüyor çözümü nedir bilmiyorum ama can sıkıcı bir durum.
Üstüne bugün hanım çocuğu okuldan almaya giderken başka bir aracın tamponuna arka kapıyı ve çamurluk ağzını sürtmüş biraz çizik oluşmuş. Bir musibettir dolaşıyor başımızda hayırlısı olsun artık.
üzerindeki mevcut sigorta üzerinde de aynı tepkiyi veriyor. Video atamadığım için tam tarif edemedim. Baştan anlatayım. İlk farları açmak istediğimde arızalı olan tuş ışıkları hızlı bir şekilde 2 kere yanıp sönüyor ve daha da yanmıyor, dün sigortaları deneyerek bahsettiğim sigortayı çıkardığımda bu yanıp sönme işlemini yapmadığı için doğru yere parmak bastığımı düşünüyorum. Elimdeki mevcut başka sigortaları denedim sonuç değişmedi. Ya hala tespit edemediğim bir yerde şase yapıyor yada daha büyük bir arızaya sebep oldum.Yanı yeni sigorta takip çıkarınca bir süre yanıp sönüyormu sonra hiç yanmıyormu doğru mu anladım
Üzülmeyin tarif ettiğiniz kapı çamurluk çiziği benim araçta da var, olur böyle şeyler... aydınlatma sorunu için bir yetkili servise mi uğrasanız acaba? çünkü bence bu işe bilen birinin el atması gerekiyor ve dışarıda bu kişiyi bulmak çok zor. beyinse beyin yetkili serviste garantili işlem yaptırır ya da sorunu net tespit edip parçayı kendiniz bile değiştirirsiniz belki....