Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cok tesekkur ederim. Aracimi bugun teslim aldım. Bi kac eksigi var. Karter muhafaza, motor kaput pandizotu, paspas gibi.. alışveriş yaptiginiz tavsiye ettiginiz bir yer var mi ?
Hayirli olsun. Kazasiz belasiz kullanin. Atmosferik mutlaka lpg dedirtiyor. Landi renzo dan memnun kaldığım icin tavsiye edebilirim. Iyi bir ustaya gidilmeli mutlaka. Ariza isigi yakmaz ve rampa haricinde çekiş sorunu yasatmaz. Benim aracimda standart bakim disinda sorun yasamadim. Parca icin de opel yedek yazarsaniz siteler sıralanıyor. Ben opelgm den alışveriş yapiyorum genelde. Sorun yasamadim. Kaput için ekonomik bir çözüm bulursaniz yazmanizi rica ediyorum.
Bence yeni aracın orjinalini bozmayın. Garanti dışı da kalabilir.İlaveten yokuşlarda çekiş sorunu yapar ileride supaplar arızalanır.Türlü sorunlar çıkar. İleride eskiyince yaparsanız veya satarsınız.