215 e 205 takınca n'olur

Bence görünüm için ve 3,5 kuruş için orjinalliği bozma. Taban genişliği düştüğü için yol tutuşunda sorun yaşayabilirsin.Karar senin.

virajlara hızlı girme meraklısı değilsen , sakin kullanan biriysen lastik ebadını daraltman yakıt açısından iyi bile denebilir ki zaten c kasa araba virajda gerçekten iyidir ağır ve geniş bir araç olduğundan o aracı savurtan adamıda iyi bi dövmek gerek :)

yorum yazan arkadaşlara teşekkür ederim.şuna takıldım.215 55 16 lastikebadını 205 55 16 ya düşünce yanak kalınlığını 205 60 16 mı yapmak gerekir?

vectra c lerin bazı modelllerinde fabrikasyon 205/55/16 bazı modellerinde ise 215/55/16.. bence aracınız 1.6 ise 205/55/16 gayet iyi olur..

Ben 205 denedim aracın yol tutuşu ve virajdaki tutunması azaldı.Yakıtta birazcık azalma oldu ama hem güvenlikten taviz vermeye değmez ayrıca profilden de lastiklerin ufalması arabanın heybetine uymuyor. 215 ile devam ediyorum şimdi.

Ben 205 denedim aracın yol tutuşu ve virajdaki tutunması azaldı.Yakıtta birazcık azalma oldu ama hem güvenlikten taviz vermeye değmez ayrıca profilden de lastiklerin ufalması arabanın heybetine uymuyor. 215 ile devam ediyorum şimdi.

katılıyorum. lastikler cılız duracak pek hoş görünmeyecek..

valla inanmazsınız 3. defadır yazıyorum ama bitürlü yollayamadım terslikler malum..neyse..
yorumları okudum teşekkür ederim değerli yorumlarınız için..
lastik konusunda karar verdim continental 175,, dunlop(sp 3000) 150 sök tak dahil..
205 55-60 16 ama continental çok hoşuma gitti.bakalım..arkadaşlar size kazasız belasız yolculuklar bol yorumlu forumlar dilerim..

Geri