:hıh: ya cok canım sıkkın,arac da yok yalcın abide, bir de haklısınC.C bizi beğenipte gelmez
ustaa irtibatı koparmayalım daha yapacak cok ısımız var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
:hıh: ya cok canım sıkkın,arac da yok yalcın abide, bir de haklısınC.C bizi beğenipte gelmez
yok estagfurullah, ama haklısın kalkmam tabııkı decengiz abi calibrayla gelir kesin belki deneriz cengiz abi))
pek sallamazsın calibrayla benim 1.4 ü ama olsun abi efsanelerle kalkmadık demeyiz.
efe sana da ufaktan bır 10-12 boy fark attık dıye devamlı bır bahane uretme cabası ıcerısıne gırdın, hıcbır organızasyona gelmıyorsun dıkkat ettım deCengiz abinin ilacı bende..getirde tokatlıyım o cali yi
29 unda cumartesi sabah 10 da sınavım var ve buna rağmen 28 ine karting koyan organizasyon sorumlusu dragon abime sevgilerimi sunuyorum..eyvallah abi sağolasın...gelemiyorum doğal olarak
efe sana da ufaktan bır 10-12 boy fark attık dıye devamlı bır bahane uretme cabası ıcerısıne gırdın, hıcbır organızasyona gelmıyorsun dıkkat ettım de
illa bir işin çıkıyor korkma gel gel benım yılan tamırde