3.20i, insignia

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emrhn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bmw ; bmw dir insignia gercekten güzel bir araç kullanma fırsatımda oldu bir kaç kez fakat bmw nin verdigi tadı vermedi veremez cünkü bmw gercekten cok ayrı bir araç kimse bana kızmasın insignia yı begenmiyor değilim fakat seceneklerde 3.20 varsa düşünmem bmw alırım

5 yasindaki araba turbo yok ici kotu ve eski...

hala bmw diyenleri alkişliyorumm

ben insigniamı alırken aklımda 3 secenek vardı sıfır araçlar olarak 90 bin 105 bin arası araçlara bakıyordum bu fiyat aralığına alınabilecek araçlardan ilki mercedes c 180
bmw 3.20 d
ve insignia 2.0 , 2,0 d ve 1.6 cosmo vardı,
mercedesi secmememdeki neden aracın donanımlarını eklettikten sonra fiyatının baya bir artması en boşu insignianın en dolusuna eş değer ve artık zibil piyasada çok var bi ayrıcalığı yok,
bmw her zaman ki gibi piyasada çok var ve aracın donanımı yok ekletirsen fiyat ucmaya başlıyor dashboard olarak sınıfta kalıyor görüntü her zamanki bmw,
sonra düşündüm üçüde alman opel bizim bildik araba ağlatırda güldürürde,
insignianın kasasında bi mercedes amblemi olsaydı nolurdu bi bmw amblemi olsa ne olurdu heralde iki firma içinde mükemmel reklam aracı ve iki markanında sınıfında mükemmel bir aracı olurdu,
BMW 4.20
mercedes F200 misal:)
bu nedenle iç mekan olarak olsun görüntü olsun insanların halandaha gördüğü yerde bakarak ilgisini çeken bir araç olsun kesinlikle insignia diyorum dedim ve aldım:)

arkadaşımın 55 bin tl limiti var.2009 - 2010 model insignia mı yoksa 2005-2006 model bmw 3.20i mi alma konusunda ikilemde.siz olsanız hangisini alırdınız?? ve nedenleriylede söylerseniz sevinirim.

320 i geç
ben derimki ya ınsıgnıa yada jetta 14 tsı :):)
o 1.4 hepsini tokat manyağı yapıyor ve sağlam ama illa opelse insıgnıa dan şaşma

bmw ; bmw dir insignia gercekten güzel bir araç kullanma fırsatımda oldu bir kaç kez fakat bmw nin verdigi tadı vermedi veremez cünkü bmw gercekten cok ayrı bir araç kimse bana kızmasın insignia yı begenmiyor değilim fakat seceneklerde 3.20 varsa düşünmem bmw alırım

320 bide yürüse handıkapı o malesef adı var ama tadı yok + 6ccl :(
bmw kötülemiyorum sakın yanlış anlaşılmasın tercih edilen 2 araçtan bahsediyorum o kadar 330 dese ok derdim mesela:cool:

arkadaşımın 55 bin tl limiti var.2009 - 2010 model insignia mı yoksa 2005-2006 model bmw 3.20i mi alma konusunda ikilemde.siz olsanız hangisini alırdınız?? ve nedenleriylede söylerseniz sevinirim.

Bu bahsedilen arkadaşı benim emrhn'nın.:)
Şunları belirtmek istiyorum,
Turbo motordu,170 hp arabaydı,yok şöyle basıyor,yok kalkışta şu arabayı geçiyor gibi özellikler aramıyorum.

Sadece iyi bir araba,şekil bir araba,konforlu bir araba,ismi olan, sedan bir araba ve bunların yanında spor görüntüsü olan bir araba istiyorum.

Bu fiyata alınacak en uygun araba olarak 2006 model Bmw 3.20i alıp tüp taktırmayı düşünüyorum.

Bu doğrultuda önerilerinizi ve fikirlerinizi almak,
Aklınızda tavsiye edeceğiniz başka modeller var mı bilmek istiyorum...

Bmw beğenmsemde ikisi arasında kalsam bmw

insigniaya bir lafım yok.. güzel araba son teknoloji.. ama bmw bmw dir ortama girdinmi bile insanların sana bakışı farklı olur..

ınsıgnıa alın derım bmw 1.16i almadan önce cok bakmsıdım 3.20 lere temızını bulamamısdım hemen hemen cogunda koltuk dosemesınde yada tavan doseemelerınde problem oluyor , ınsıgnıa yenı bence opel

Bmw Bmw'dir

Bizim arkdaş Geçenlerde Satmıştı 3.20d çok temizdi 32,000 km deydi 60.000 tl ye satmıştı modelini bilmiyorum ama yeni kasaydı

Geri