3.20i, insignia

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emrhn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
anaaa :D yeni 320ler 6 silindir değilmiş. çaptan düşmüş bmw ya :D 325,33,335 lere koyuyorlar artık 6 silindiri.

1.5 senedir bmw kullanıcısı olarak biraz fikirlerimi paylaşayım.

bmwler nazik arabalardır. yani ezmeye gelmez. fakat piyasada ezilmemişini bulmak çok zor. spor bi araba olduğundan genelde gençlerin elinde rezil oluyor araçlar. temizini bulmak zor.
benim aracım 2001 model ve baya bi sorun yaşadım. ama öyle parçası pahalı filan diye düşünmeyin. insigniadanda daha pahalı olacağını zannetmiyorum. bu arada eğer bmw derseniz 2005 değil 2006 alın. zira o kasaya 2005 de geçti. 2006 daha sorunsuz olur kanısındayım.
hiç insignia kullanmadım. sadece dışarıdan gördüm. ama ne bileyim mesela hani yolda yayıla yayıla gider derler ya bana göre insignia öyle değil. yani araç çok "dik" mesela aşağıdaki resim;
61173707_8462713039.jpg

ne demek istediğim belli oluyor herhalde. ama "0"km dir, en az 5 sene problemsiz binersin. "0" km arabanında tadı başkadır.

ama bi de söyle bişey var. geçen bi ara ankara-salataya gittik. arkadaşın "0"km golfü ile gitti bende benim bmwyle. gece çıkışında bi baktık, benim bmw mekanın önünde x5ler q7lerle yanyana, arkadaşın golf piyasada bile yok.

yani bmw her yerde her mekanda dikkat çeken sınıf bi araç...

ben bi insignia kulanacısı olarak 320 derim insignia 2,0 cdti kullanıyorum ara hızlanmaları iyi ama cok yakıyor gaza asıldığında yol tutuş hic deil benim icin 77,5 sıfır aldık suanda 67 lira kadar düştü parcaları ucuz mu onu bilmiyorum ama sanırsam bmwden yana kalır yanı yok ama ben her zaman V motor iyidir derim insignia sadece görüntü var emin olun bundan başka hic bişeyi cezbetmiyor beni bu benim düşüncem ...

3,20 Yada Altarnatif Olarak Type®

BMW ! hele 2005 2006 kasalar muhteşem...

Valla ben yukarda yorumumu belirttim bmw nin abimin aracı olarak 2006 3.20d sine sonra onu satıp aldığı 2009 3.20cd sine amcamın 2009 520d sine bu araaçlrı uzun uzadıya kullanmış bir olarak kesinlikle tekrardan insignia diyorum 1.6 180 devirli kullan açtırma çok turboyu yakıtı güzel vergisi düşük biraz sık kendini donanımlısını almaya çalış arabada yok yok bmw nin 10 bin euro fark verip aldığın donanımları kullan insigniada 7 serisinde standart donanımları kullan insigniada ve bmw ye bineceksen 3 motordan aşağıaya binmeyeceksin bmw 3 bin motorda bmw dir gerisi hep daha fazla daha fazla dedirttirir,ve bmw her zaman en çok servis gören araçlar arasındadır bmw servis müdürü bile bana bunu dedi çok fazla sorunla karşılaşıyoruz bmw de diye,bu arada bi arkadaşa atıfta bulunayım insigniayıda eat'n joy un kapısına koymuşlardı yanında 6 onun yanında e 250 kafamı cevirip bakmadım gerisine:)
şakası bir yana her zaman yenilik iyidir insignia çok değişik bi araba gercekten yaşamak lazım...

anaaa :D yeni 320ler 6 silindir değilmiş. çaptan düşmüş bmw ya :D 325,33,335 lere koyuyorlar artık 6 silindiri.

1.5 senedir bmw kullanıcısı olarak biraz fikirlerimi paylaşayım.

bmwler nazik arabalardır. yani ezmeye gelmez. fakat piyasada ezilmemişini bulmak çok zor. spor bi araba olduğundan genelde gençlerin elinde rezil oluyor araçlar. temizini bulmak zor.
benim aracım 2001 model ve baya bi sorun yaşadım. ama öyle parçası pahalı filan diye düşünmeyin. insigniadanda daha pahalı olacağını zannetmiyorum. bu arada eğer bmw derseniz 2005 değil 2006 alın. zira o kasaya 2005 de geçti. 2006 daha sorunsuz olur kanısındayım.
hiç insignia kullanmadım. sadece dışarıdan gördüm. ama ne bileyim mesela hani yolda yayıla yayıla gider derler ya bana göre insignia öyle değil. yani araç çok "dik" mesela aşağıdaki resim;
61173707_8462713039.jpg

ne demek istediğim belli oluyor herhalde. ama "0"km dir, en az 5 sene problemsiz binersin. "0" km arabanında tadı başkadır.

ama bi de söyle bişey var. geçen bi ara ankara-salataya gittik. arkadaşın "0"km golfü ile gitti bende benim bmwyle. gece çıkışında bi baktık, benim bmw mekanın önünde x5ler q7lerle yanyana, arkadaşın golf piyasada bile yok.

yani bmw her yerde her mekanda dikkat çeken sınıf bi araç...

resimdeki duruşa diilde bilimsel testlere verilere bakmak doğrusudur
ınsıgnıa resimdeki 3 araçtanda daha başarılı yol tutuş ve aero dıamık yapıyasahip olması 2 senedir ödülleri almasına sebep
olaya böyle yaklaşalım neticede bmw audı yabana atılacak arabalar değil kaldıki alman arabalarının içinde opel halka audı kalıteli kesime bmw ise gençliğe ve iş adamlarına hitap ederken bugünümüzde hepsi aynı konfor ve rahatlığa ulaştı ama 3 arabada opel anca 3. sırada yer alır kalite bakımından fakat ınsıgnıa da bu kalıteyide yakaladı

şimdi arkadaş dizel değilde benzinli bi araba alacakmış ve LPG taktıracakmış bu satten sonra bende iş koptu lpg bende alerjietkisi yapıyor yazık derim ben lpg bana ters

bmw her zaman yenilmez karizmaya sahip bir arabadır ama 3,20 ve insignia aynı kategori arabası degil ki burda tartışalım ikisini spor tarzı istiyorsa 3.20 alcak aile arabası istiyorsa insignia diiyorum ben

kategori anlayışı nedir anlamadım gitti... herkes kafasına göre kategori oluşturmuş...

segmentler kategoriler bu şekilde...

• A - Basic – Mini – Minicar – Şehir arabası-Economy car
  • B - Small – Küçük - Küçük aile arabası
  • C - Lower Medium – Alt orta sınıf otomobil
  • D - Upper Medium - Üst orta sınıf otomobil
  • E - Executive - Üst sınıf otomobil
  • F - Luxury - Lüks sınıf otomobil
  • S - Sports - Spor otomobil
  • M - multi purpose cars (çok amaçlı otomobil)
  • J - sport utility cars (off-road araçlar da dahil olmak üzere spor hizmet araçları)

d segmentindekiler,

alfa romeo 159,
audi a4,
bmw 3 serisi,
citroen c5,
ford mondeo,
honda accord,
hyundai sonata,
mazda 6
mercedes C serisi,
nissan primera,
opel insignia,