kesinlikle insignia derim çünkü 1 yaşındaki arabayla 4-5 yaşındaki araba bir olmaz.eski araba belirli bir zaman sonra masraf çıkarmaya başlar km'sinin fazla olma ihtimali çok fazla yıpranmıştır insignia da ise kafası ağrımadan rahat rahat biner...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mercedesin güzel yanı ikinci el alıcan bazı büyük galerilerin zamanında sıfır getirttiği ara üretim modeller olur özel donanımlı paketli falan kupon nadir olur piyasada onlardan bulabilirsen alıcan tadından yenmez satma işde al kullan..
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++kesinlikle insignia derim çünkü 1 yaşındaki arabayla 4-5 yaşındaki araba bir olmaz.eski araba belirli bir zaman sonra masraf çıkarmaya başlar km'sinin fazla olma ihtimali çok fazla yıpranmıştır insignia da ise kafası ağrımadan rahat rahat biner...
o 95lik kesimin %90 da opele binmemiştir
KArdeş sanada katılıyorum ama ben BMW yi kötülemedim düne kadar 3,20is ye biniyordum ama 3,20 olarak konuştum ben yani sadece bu kıyaslama olarak 3,20mi ingsinamı olarak kıyasladım benya arkadaşlar biraz gerçekci olalım bmw bir efsane her arabası kaliteli kaliteli olmasa bu fiyatlara gidermi opeli kötülemiyorum opelinde harika arabaları bunlara kafa tutan arabası çoktur çokda sevdiğim bi markadır ama bmw ile karlıştırınca marka bazında her zaman bmw öndedir
model bazına gelirsek insignianın duruşu yeter....
birde 3.20inin ön konsolu çok sıkıcı insignianın aksine çok hareketli bir konsolu var fark yaratmak için insignia derim...
BMW her zaman BMW dir, 20 yaşında da olsa düşünmeden al derim, kaç yaşında olursa olsun bir mercedes ya da BMW kalitesini her zaman hissettirir. 1.6 turbo insignia BMWyi tokat manyağı yapar diyenlere de sözüm araçların 0-100 hızlanma ve son hız teknik verilerine bir bakmaları, arkdaşlar fanatiklik yapmaya gerek yok, BMW ve Mercedes her zaman için diğer markalardan en az 1 gömlek üstün araç yapıyor, donanımı fazla diye aynı fiyata opel alıp zamanınızı sanayide geçirmeye gerek yok