3.20i, insignia

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emrhn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
merhaba arkadaşlar, konuya şöyle girmek istiyorum, şimdi bazı arkadaşlar bmw o zamandan şu anki teknolojiyi yakalamış deyip, opel vectrayla karşılaştırıyorlar, kesinlikle çok yanlış, şu da bi gerçek ki o zamanda da bmw vectranın 2 katı fiyatına satılıyordu şimdi de insignianın 2 katı fiyatına satılıyor, ama bmw 2006 dan beri kasa değiştirmedi haliyle de donanım eklemedi(!) bu tartışmalı konu ve ayrıca da insignia da olan donanım şu anda bmwnin en dolu modellerinde yok, ama fiyat 2 kat değil mi? ayrıca her araba bastığınızda fazla yakar o da bir gerçek, sakin kullanımda 1.6 turbo insignia 8 litre civarında ş.içi ş,dışı ortalama yakacak, tabi araba sürekli gazlamanızı istiyo o ayrı... araba 2000-5000 devir arası makimum tork veriyo var mı daha ötesi? her türlü donanımda olsun, görünüşte olsun insignia tokatı basar!, insignianın led gündüz farlarına karşılık bmw angel gündüz farı atıyo arabanın üzerine hangisi daha dikkat çekici? bazı arkadaşlarımızın da dediği gibi opel amblemini çıkar bmw ya da mercedes amblemi koy bak bakalım o araba ne oluyo? artık arabalar arasındaki marka imajını yavaş yavaş yıkmak lazım çünkü her marka bmw mercedese rakip araba yapıo, ya da ters bakış açısıyla bmw mercedes onların arasına katılıyo... mercedesi bilmem ama bmw o fiyatı hakettiğini sanmıyorum, ayrıca almanya fiyatlarına bakın opel bmw audi aynı fiyatta araba satıyo...

bmw yi 4 sene sonra satarsın aldığın fiyattan fazla bişi kaybetmessin ama insigna 4 sene sonra sanırım yarı fiyatı etmez. insigna çok güzel bir araç ama bmw yabana atılmaz.

aslında olayın özü budur insignia alıcak olsam samimi söylüyorum parasızlıkdan değil tam aksine akıllıkdan gider ikinci elini alırım.. opelin ibr huyu var çünkü opel ikinci elde bir yere kadar epey bir değer kaybediyor sonrada o fiyatda sabit kalıyor bmw nin ise alırken bile ikinci gün satıcağın fiyatı bellidir hiç değişmez..

Sonuçta bir BMW hemde e90 kasa 3.20i insignia nın yeri yok bence onun yanında karizması yeter arkadan itişi yeter pervanesi yeter

anaaa :D yeni 320ler 6 silindir değilmiş. çaptan düşmüş bmw ya :D 325,33,335 lere koyuyorlar artık 6 silindiri.

1.5 senedir bmw kullanıcısı olarak biraz fikirlerimi paylaşayım.

bmwler nazik arabalardır. yani ezmeye gelmez. fakat piyasada ezilmemişini bulmak çok zor. spor bi araba olduğundan genelde gençlerin elinde rezil oluyor araçlar. temizini bulmak zor.
benim aracım 2001 model ve baya bi sorun yaşadım. ama öyle parçası pahalı filan diye düşünmeyin. insigniadanda daha pahalı olacağını zannetmiyorum. bu arada eğer bmw derseniz 2005 değil 2006 alın. zira o kasaya 2005 de geçti. 2006 daha sorunsuz olur kanısındayım.
hiç insignia kullanmadım. sadece dışarıdan gördüm. ama ne bileyim mesela hani yolda yayıla yayıla gider derler ya bana göre insignia öyle değil. yani araç çok "dik" mesela aşağıdaki resim;
61173707_8462713039.jpg

ne demek istediğim belli oluyor herhalde. ama "0"km dir, en az 5 sene problemsiz binersin. "0" km arabanında tadı başkadır.

ama bi de söyle bişey var. geçen bi ara ankara-salataya gittik. arkadaşın "0"km golfü ile gitti bende benim bmwyle. gece çıkışında bi baktık, benim bmw mekanın önünde x5ler q7lerle yanyana, arkadaşın golf piyasada bile yok.

yani bmw her yerde her mekanda dikkat çeken sınıf bi araç...

Demek istediğini anladım el frenini çekersinde araba dikilir gibi olurya bmw de yayılmış audi de öyle yayılmış araba ama insigna o kadar değil yani

61173707_8462713039.jpg

bmw her yerde her mekanda dikkat çeken sınıf bi araç...

doğru sınıf bir araçdır arkadaşımda jaguar xtype 2.5 var 2 sene önce aldı elindeki 1 yaşındaki passatı sattı gitti 2001 model o zaman 7 yaşındaki aracı aldı.. şimdi10 yaşında araç ama jaguar mı jaguar yaşı maşı yok aracın nereye gitsek aracı kafaya koyuyorlar.. 10 yaşındaki araç her yerde kapı açdırıyor her yerde bir saygı bir hürmet.. sınıf araç başka bir olay başka bir dünya ikinci eli yedek parçası servis ağı yakdığı yakıt falan bunların hesabını yapıcak insanların alıcağı araçlar değil sınıf araçlar..

opelde vw de sınıf araçlar dediğimiz klassmana girmediler .. zaten misyonlarına ters sonuçda halk tipi araç üreten firmalar. vw gen bile o misyonunu bozmamak için audiyi sınıf araç klassmanında üretim yaptırarak çözümleme yapdı..

insignia

Bmw Nankördür Bakmazsan İnkar Eder.Mercedes Çilekeştir Bakmazsan İdare Eder,Bakarsan İhya Eder..... :D

mercedesin güzel yanı ikinci el alıcan bazı büyük galerilerin zamanında sıfır getirttiği ara üretim modeller olur özel donanımlı paketli falan kupon nadir olur piyasada onlardan bulabilirsen alıcan tadından yenmez satma işde al kullan..

Geri