3. Ege buluşması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan csener
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Abi döndük...

Bu kadar güzel olabilirdi ve güzellik zirve yaptı ben videoyu hazırlamaya başladım, Cihan, Eren, Anıl fotoğraflar sizde merakla bekliyorumm....

herkesin içi rahat olsun çok güzel ve sorunsuz birgün geçirdik tekne turu harikaydı tolamda 8 araç 2 si somadan 1 aydından 1 manisadan 4 ü izmirden olmak üzere toplamda 30 kişiydik...fotoğraf ve videolarda yakın zamanda yüklenecek bende yok malesef o yüzden yükleyemiyorum..katılan herkese çok teşekkür ediyorumm...
quote=csoft;251943]Bu kadar güzel olabilirdi ve güzellik zirve yaptı ben videoyu hazırlamaya başladım, Cihan, Eren, Anıl fotoğraflar sizde merakla bekliyorumm....[/quote]
abi bende makine yoktu fotoda yok yani :D

yok abi yok ya şans yok böle plansız programsız yaşıyoruz daha ankaradayım yoksa gelicektim ne güzel :(

benim içinde müthiş eğlenceli oldu. geziden çok keyif aldım. sürekli güldük sürekli eğlendik. fotoları sabırsızlıkla bekliyorum

Gerçekten çok şıktı Fotoğraflar eklenince sanıyorum herkes bizimle aynı fikirde olacak Bende herkese teşekkür ediyorum

çok süper i aktivite idi öncelikle ön ayak olan herkeze teşekkürler.katılan ve katılmnayan harkeze de çokk teşekkürler.devamını bekliyopruz ,ama bidahaki efere bukadar uzak olmasın yaaa:(.daha kendime gelemedim.herkez evlerine sorunsuz gittmiş,mutlu oldumm. daha fazla yorumu işler bittikten sonra yapıcam:)fotoları bekliyorm..cumhurrr abi videolar nerde aanladın sennnn.avcııııııı:)

evet abi saat 9 gibi şeytan sofrasından çıktık öle bi trafik wardıki zaten mesafeda fazlaydı 00:30 da ancak ewe girebildik .yorulduk ama yorulamamıza değdi .....;) :cool:

çok süper i aktivite idi öncelikle ön ayak olan herkeze teşekkürler.katılan ve katılmnayan harkeze de çokk teşekkürler.devamını bekliyopruz ,ama bidahaki efere bukadar uzak olmasın yaaa:(.daha kendime gelemedim.herkez evlerine sorunsuz gittmiş,mutlu oldumm. daha fazla yorumu işler bittikten sonra yapıcam:)fotoları bekliyorm..cumhurrr abi videolar nerde aanladın sennnn.avcııııııı:)

Muhauhaua avcııı. bi daha balık yiyemicek artık martılar.

biri avcı biri dürbüncü iyi valla.

Bu arada bende gece 12:30da evde olabildim nasıl banyo yaptım nasıl uyudum hiç hatırlamıyorum.

abi izmir e girmeden önceki trafik neydi öyle yaaa..tam 1 saat bekledik..eve vardık saat 1.30 gece.yolda uyumamak için resmen besteler yaptım yaa.şarkılar arnjman oldu :):):) ama eve nasıl geldim bilmiyorum.. buraki bidaha ki sefere istek mankende yaparızzzz anladın sennn....

Geri