Samimi ve keyifli mesajlaşmalarınız çok güzel... Demekki amacına uygun bir organizasyon olmuş. Hepinize teşekkürler.
Fotoğraflar nerde ama...
Fotoğraflar nerde ama...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ooooo başkanım okadar samimi geçtiki anlatmak yetmez.yaşamak lazım..foto ve videolarda görcenizzzz
offf ne guzel yaaaa.... ankaralilara lazimm deniz gemii...soylemeden gecmeyecemm cokk kiskandim!!!!!!
Bekle abi bekle daha ne fotoğraflar var. hele bide videolar gelsin
Tebriklerr EGE
İnşallah çok daha güzellerine
süpersiniz tebrikler
oooo daha günün dans yarışmaları var..cumhur abiiii ne kıvırdın ama beeee
he he videolar bende yok soner abi olsa onlarıda ekleyecektim ......ayrıca tansu abi daha güzel kıvırdı :yahoo:
karizma yerlerde zaten onunnnn
hele bi balıkkkk tuttu cumhur abiyle bahadır offfffff...akıllara zarar kolunu koparırdı cumhur abinin ısırsaydı
enişte gel kaçma....
tüühhh bee organizasyonun kralını kaçırmışız Tebrikler arkadaşlar
keşke tek başımıza o tekneyi doldurabilseydik ne güzel olurdu ..ege sallnırdı yemin ediyorum ....
aslında olur be selindanın bi teknesi daha var küçük bi 30 kişi daha olsa kapatırsın kesin.teknete bide pankart offfff.bidahaki sefere uzun tarih belirleyelim daha çok katılım olurr.herkez işini ona göre ayarlar.ama birazdaha yakın olursa çok makbul gecer yaaa.hala aptal gibiyimmm
tebrikler arkadaşlar inşallah daha nice buluşmalara
tek kelimeyle süper olmuş,tebrikler Ege..
offf ulan offf
sadece offffff offff bende olacaktım orada
çok güzel olmuş yüreğinize sağlık
ege denizi gibi deniz yok
siz teknedeyken bende karadenizdeydim
.....ewt arkadaşlar çk güzeldi walla ama çok yoruldum heleki eve dönüşte ama bu geziye deydi umarım daha çok aktivite olur ama uzak olmasın
cumhur iyi kıvırdın sen benden iyi oynuyorsun :yahoo:
Egenin denizi fedadır size yeterki gelin siz....
Aşkol iyimi niye kıskanıyorsun bu zaten tanıma turu oldu bir daha ki sefer Opeli ailesi gezecez oraları... Nasip se bütün ekip...
AMİİİNNN Hep birlikte....
Sizin süeliğiniz efendimmm biz ne yaptık ki sadece eğlendikkkkk
Ben kıvırdım dimi o yüzden abin ilk 4 e girdi ben ilk elemede gittim beee...
HAzırlıyorum videoları azkaldııı...
Evett yaa bahadırr senin bana kapak yaptığın balık varyaa rüyalarıma girdiii beee....
Allahtan martıyı yakaladıkta karizmayı çizilmekten kurtardık...
Abicim adam bitirimdi yaaa....
Yavuzum papaza yalvarsak müslüman olurdu gel didik gelmedin....
Ama bilesin senin için ne zaman uygunsa Selinda 2000 (Bu tur teknemizdi) Her gün saat 11:00 da ayvalıktan hareket ediyor yani sana ne zaman uyarsa bize uyarrr....
Öle uzaktan süper olmuşla olmuyor sekanım geleceksin beraber süperleştirecezzzzz....
Bu arada onura bi MMS gönderdim o dakkadan beri ses yok nerelerde o
Harunn aynı dilek ve tekliflerimiz senin içinde geçerli gülüm kapımız her zaman açık sizee...
Hadi leyynnn ilk 4 de bir erkek yarışmacı sen vardın yoktum deme güzelimmm ispatlı görüntüler var elimde gizli felanda değil kamera resmen objektife oynamışsın beeee....
Valla şu an İskenderun'da olduğum için o kadar pişman oldum ki...Keşke bu güzel aktivitede aranızda bulunmak isterdim..Artık bi dahakine...SAdece resimlerle yetincez
vayy be süpermis tebrikler ege efeleri harika bir organizasyon olmus keske katilma imkanimiz olsaymis cihan üstad size de ayri bir tesekür etmek lazim sayende ege li efeler bulustu gitiginiz yer neresydi hocam ?
Arkadaşlar fotoğrafların karambole gitmemesi için organizasyonla ilgili mesajlarımızı diğer başlığa yazalım.