3. Ege buluşması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan csener
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Başkanım...

Mevzuyu anlayamadım diğer tarafa mesaj yazmışsın fotoğraflar karambole gitmesin diye mesajları buraya yazdım noktalı mesajını anlayamadım yanlış bir şeymi yapmışm...???????:eek: :help:

Video hazırr.....

Arkadaşlar küçük olsun diye görüntü kalitesinden taviz verdim ama idare edin artık....

YÜKLE <--- Tıkla indir... :)

Son düzenleme:
Noktaları koymamın sebebi; forumun alıntı yaptıktan sonra mesaj yazma zorunluluğudur. Yani bir anlamı yoktur.

Fotoğraf başlıklarına mesaj yazıldığında asıl amaç olan fotoğraflar mesaj aralarında kaynıyor. Bu nedenle oradaki mesajları buraya taşıdım Cumhurum.;)

Anladım ben onu....

evet.. eyerki ben sivasta kayıt yaparken saçmalamasaydım şimdiye sivas kaydı da çoktan yayında olacaktı ama az kaldı montaj olayı bitiyor çok yakında sivaslı canlarımın videosuda yayında olacak mutlaka izleyin BORA tam bi bombaaa....

Evet arkadaşlar...

Gerçekten resimlere baktım, muhteşem olmuş..

EGE nin en büyük eksiği ACİL BİR PANKART...
aklımıza da gelmedi, emre yollardı aslında ankaradan kargo falan :)

Tebrik ediyorum arkadaşlar. İstanbuldaki buluşmalardan bile renkli geçtiğini düşünüyorum şahsen, yani resimler öyle diyor...

en azından balık bile tutmuşsunuz(ya da tutmaya çalışmışsınız) :D

cunhur sana bakım sözü vermiştim bedava eğerki videoyu koymazsan diye ama şansını kaybettin kardeşimm intikamım acı olacak yaktın beniii sennnnnnnnnnn :cry: :rulet:

Canımsın sen yaaaa

cunhur sana bakım sözü vermiştim bedava eğerki videoyu koymazsan diye ama şansını kaybettin kardeşimm intikamım acı olacak yaktın beniii sennnnnnnnnnn :cry: :rulet:

Canım kadeşim benim, iyiki gelmişsin yanlız tansuuu çok eğlenceli bir gündü vallahiherşey ama herşey çok güzeldi, bakıma sendeyim kardeşim meblağ ne olursa olsun....

- Bu arada arkadaşlar Ege pankartı yaptıralım derim peki ya sizz ???

Geri