Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar benim bacanak araba sürerken 3. vitesde iken biraz aracı sündürdükten sonra direk 5. vitese takıyor. yakıt ekonomisi sağladığını söylüyor. siz ne dersiniz akıllıcamı böyle bişi
Ben yokuş aşağı inerken bazen yapıyorum.Vitesin de bir adabı olması lazım di mi oraya adam bir sıra yapmış küçükten büyüğe 3 ten sonra 4 gelir ama araba devrini almışsa neden 4 leyeyim ki diye düşünüyorum!!??
ben çok yapıorum özellikle uzun yolda giderken eğer ki daha fazla basmamayı düşünüosan we yaptığın hızlanma sna yetiyosa o an için motoru rahatlatmak ve yakıt ekonomisi adına yapılabilir tabe 3ten 5e alırken seri şekilde vites atmayı önermem....
Arkadaşlar benim bacanak araba sürerken 3. vitesde iken biraz aracı sündürdükten sonra direk 5. vitese takıyor. yakıt ekonomisi sağladığını söylüyor. siz ne dersiniz akıllıcamı böyle bişi