1.resim makyajlı ama trendline yani focus model uzantılarında boş olanı.2.resimdeki ise eski kasa ama collection trendline ın üstü.Fordu anlamak zor gerçekten sanki her bir özellik için ayrı ayrı model uzantısı belirlemişler...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1.resim makyajlı ama trendline yani focus model uzantılarında boş olanı.2.resimdeki ise eski kasa ama collection trendline ın üstü.Fordu anlamak zor gerçekten sanki her bir özellik için ayrı ayrı model uzantısı belirlemişler...
Focuslar güzel araçlar fakat sanki yakıt ve parça fiyatı olarak pek ekonomik değillerdir die düşünüyorum,iyi araştırmak gerek
GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Evet ilanı kaldırmış..Hocam ilan kapalı, girip bakamıyoruz ancak anladığım Fiesta'ya döndünüz. Corsa'dan Fiesta'ya geçmeye gerek var mı bilmiyorum. En nihayetinde aynı sınıf araçlar.
Evet ilanı kaldırmış..
Corsa yı satmmın sebebi benzinli olmasıydı,onun dışından hiç bir sıkıntım yoktu.
Hem sedan hem dizl bir araç bakıyordum fakat istediğim sedanlar için biraz daha para eklemem gerekliydi.
bu yüzden bir süre daha H,B ama dizel ile idare etmeye krr verdim.
Rabbim utandırmasın hakkımızda hayırlısı.
Aveo'da motorla ilgili en ufak sıkıntı yaşanmaz. Sonuçta 1.3 multijet.
Yaz başında bir arkadaş Elysee aldı. 30.000 TL'ye 30.000 km'de dizel. Donanım en boş olandı fakat oldukça temizdi. İçi gayet geniş. Motor güzel. Konfor eh işte. Yol tutuş eh işte. Fiyatına göre güzel.
Forumdan Deniz hocamızın babası da almıştı yakın zamanda. Daha net bilgiler verebilir.