Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
doğrudur eski kumandalardaki gibiadRe J link' Alıntı:560 uygun o zaman anladığım kadarıyla ondan alayım led de şeffaf kırmızı led boyutlarıda tv kumandasındaki infrared gibi olsa gerek boyutu doğrumudur mustafa bey
abi arka kollara yapabilir miyiz orada? Vakit yeter mi ki?madmax50 link' Alıntı:500 Ohm direnç teorik hesaplama sonucudur. 500'lük direnç satılıyor piyasada. Bulamazsanız bile 400-600 aralağı da iş görür. Alacağınız ledin şeffaf 5mm kırmızı led olmasına dikkat edin.
arka kollara değilde de ben kapı açma kolunun olduğu yere yaptım orayı aydınlatıyor.ouzhn06 link' Alıntı:abi arka kollara yapabilir miyiz orada? Vakit yeter mi ki?
adRe J link' Alıntı:Benim asıl merak ettiğim konu şu ki ben forumdaki vites altı led konusunu incelemiştim çok kısık yanan ışık huzmesi varsa lediniz orada vardır ama bağlantıları yapılmamıştır deniliyordu konuda ben bir hevesle bir akşam baktım hiç ufacık bile ışık görmedim... Benim aracım makyajlı 2013 kasa bu kasada makyajdan sora da o ledi orada olduğunu gören arkadaşlar varmı eğer yoksa tam bir yıkım olur benim için
Mükemmel bir haber buzeybek35 link' Alıntı:Benim Yoldaş'ın (2013 makyajlı 115 BG edition) led vardı , şu anda kullanıyorum.
adRe J link' Alıntı:Mükemmel bir haber bu