hıc bosa para wermeye gerek yok petlas pt 515 ben aldım cok memunum. ustelik 2.0 turbo aracıma aldım islak zemınde ve duzde cook iii
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence 4 sezon lastik almayın 4 sezon lastik demek ne yazın yaz lastiğinin performansı nede kışın kış lastiğinin performansı demek öyle 2 arada 1 derede bir lastik oluyor ki kar lastiği olmadığı sürece karda kış lastikleri bile zorlanırken 4 sezon lastiklerin yaz lastiğinden neredeyse farkı kalmıyor
Fazla söze gerek yok yazılan uzuun uuzzuuun yorumlarıda okumadım ama Michelin Energy serisi TEK dir ! 10 sene kullandım Piyasada bilen kim varsa onu parmakla gösterir zaten biraz pahalıdır okadar ayrıca arkadaşım 4 mevsim lastik takacaksan nerde yaşadığının pek bi önemi yoktur! ve ben lastiklerimi erzurumdaki -30da Balıkesirdeki 40 derecedede kulanmışımdır Kısacası pişman olmazsınız Saygılar...
hıc bosa para wermeye gerek yok petlas pt 515 ben aldım cok memunum. ustelik 2.0 turbo aracıma aldım islak zemınde ve duzde cook iii