50 milyar civarı alınabilecek jeep

opel frontera 2.2dti gayet güzel.

ama çok köşeli ve konforsuz bir araç fronteralar. Ayrıca içine binincede oh be nede gzel arabaymış demek lazım onuda sunmuyor frontera en iyi yönü fiyatı heralde.

frontera 2001 leri gene biraz oval benim arkadaşda var ama biraz sorunlu yani problemler çıkartıyor arasıra ama bunun yanında 2001 ler eskilere göre baya baya bi konforlu 97 fronterada sürmüşdüm o harbiden berbat ötesiydi ama 2001 ler fena değil genede jeep diye önermem şahsen fiyatıda çok düşük ikinci elde artı vergiside jeep katogorisinde düşük mazotuda az yakıyor arazi yeteneğide aletin güzel hani 16-20 milyar arası param olsa ve kafayı jeep almaya taksam o zaman alabiliceğin en mükemmel araba ama limitim 50 milyarsa düşünmem bile :)

60 al alırsın x5 benzinli

evet 50 bin ytl altında rahat rahat 2005-2006 jip bulabılırsınız.sorento,sportage vs...

Sorento = Fukara jeepi die geçiyor piyasada kesinklikle tavsiye etmiyorum süspansiyon sistemi çok yumusak 140dan sonra güvensiz araç virajda devrilebileck bir araç zaten en çok takla vakası görülen aractır bende land rover freelander vardı 2005 model td4 şiddetle tavsiye ederim ama hse donanım olacak benimki çipli idi 145 bg arac süper viraj kabiliyeti olsun , konforu olsun kesinlikle sorentodan daha üstün bir araç.
ayrıca land rover asaleti ve karizması var ...
şehir içinde 200 bin yakıyor full 4*4 var aracta ,sorento 300 bin yakıyor x5 ile aynı.

ben şimdi baktım sahbinden.com da land rover ferelander 2.0 dizel ful donanım 2005 model cam tavan deri döşeme 48 milyardı süper valla aynı araba aynı model bi siyahı bi beyazı vardı çok güzle valla bende birden düşünmeye başladım gibi :D :D

99 - 2000 model range roverlere bir göz atın bence

Geri