50 milyar civarı alınabilecek jeep

2004-2006 Model paketli LAND ROVER hen otomatik hem dizel olanlarından alabilirsin. Land Rover ın kalitesini anlatmama gerek yok heralde..

bence onların yerine SORENTO daha iyi olur.... bu model discovery'lerin arka tamponları çok küçük oluyo...

Neyle neyi karşılaştırdığının farkında mısın?
O tamponun küçük olmasının da bir işlevi vardır kesin. :)
Bu araçlar Sorento'nun girmeyi hayal edemeyeceği yerlere girip çıkıyor...

Valla bu şartlarda vergi ve benzini düşünürsek jeep e binmek zor

İyice araştırın sorento yu kullananlar memnun onun dışında cheeroke de düşünülebilir.

Land rover discovery zaten landroverı landrover yapan modeldir hep derim landrover alınıcaksa discoverden başkası alınmaz 58 den beri üretilen bir model dünyanın her yerinde olan satan parçası bulunan bir model ama bu aracı alıcaklarda harbi 4x4 cüler olmalıdır yani gerçekden o aracın hakkını vericek insanlar olmalıdır yoksa şehir içinde gezicekse arabayada yazık etmemeli bence hem arabaya hem parasına alsın o zaman sorento bu topiği açan arkadaşında sanırım öyle dağ taş maceraperest birisi olduğunu sanmıyroum..

o daha çok şehir jeepi istiyor gibime geldi.. benimde favorim şehiriçi için suzui jimny jeep se jip ekonomisiyse ekonomi vergiden muaf gibi bir şey 1.3 motor lu ama motor torklu bir motor fiyat deseniz gayet ekonomik görüntü deseniz gayet güzel ve şirin tam şehiriçi ve dağa taşada gelir

177005.jpg

Suzuki_2007_Jimny_Sondermodell_Rock_am_Ring.jpg

86499563_97d63a1afa_b.jpg
suzuki-jmny-snow.jpg

81-Suzuki%20Jimny%20copia.jpg
hi-1.jpg

gerçi bu jminy örnek verdimde arkadaş alsın diye vermedim :D ben gene diyorum madem arabaları satıcaklar üztüne para koyucaklar yani bir nevi varlarını yoklarını bir jeep için ortaya koyuyorlarsa öncelikle verdikleri parayı kurtarabilicek prim yapan bir jeep almalarını tavsiye ederim buda türkiyede sorentodan başka bir model olmaz sorento ikinci elde yok gibi olanda çok çok değerli peynir ekmek gibi satıyor

ilk mesajımda da dedim eyerki alınıcak jeep gerçek bir jeepse yani gerçekden dağ taş tırmanıcak bir jeepse land rover range rover dışına toyota landcruiser dışına çıkılmamalı bence

ama kısa vadeli paranında çöpe gitmesini istenmiyorsa o zaman şehir içi prim yapan lüks rahat bir jeep alınmalı bundada türkiye koşullarında prim yapan tek jeep sorento.. ama tabi ikinci el yıpranmış bir x5 de alınabilir cherooke de alınabilir bunlar güzel havalı görüntülü şehir jeepleri.

bence 50 milyarım var jip almaya karar verdim demeden önce, bu arabalar ne kadar yakar, servis masrafı ne kadar tutar aylık, 50000-100000 km de ne masraf çıkarır, kaskosu ne tutar, yıllık vergisi nedir, ne amaçla kullanacaksın, gerçekten ihtiyacın var mı, yoksa bir heves mi.... gibi pek çok soruya yanıt ara sonra karar ver bence şimdi foruma bir göz atarsan 50 milyar değerin üzerinde opelleri olan bir çok arkadaş var ama bir çoğu bir jipin masrafının altına girmeye yanaşmaz ve kullnım amacında baktığında belki de gerek duymaz.

Eğer performans istemiyorsan, şöyle güçlü heybetli bir aracım olsun, aylık gelirimiz de bunun masrafını kaldırır diyorsan al derim ama iyice düşün taşın.
çok çok kafaya taktıysan bence 2000-2500 cc motor hacimli bir dizel olsun.

evet kısaca ya sev ya terk et :D

ya lada niva al ikinci el 5 milyara :D yada lincon navigator al ikinci el 50 milyara :D

Geri