Teşekkür ederim. Evet usta faktörü önemli, bu konuda Polat ustamızın tavsiyelerine de ihtiyaç var, Polat nerelerdesin
96 Model B1 ile 2000 Model B2 arasında herşeyden önce konfor farkı var. 2000 De bir çok problemli iç aksam problemsiz hale getirilmiş, örneğin benim 96 model 2.0 B1 Vectramda torpidodan yol kötüyken çok kötü tıkırtı sesi gelirdi, B2 lerde bu tür bir sorun yok. Kasadan olsa gerek B2 kasa yola daha iyi oturuyor ve daha iyi yol tutuyor. Dış görünüm olarak da bana göre B2 kasa daha güzel. Bunların haricinde otomatik şanzımanda B1 e göre B2 kasalarda sorunsuz hale getirilmiş. Şu an aklıma gelenler bunlar.
2.0 CDX , 2.5 SPort ve C1 Elegance arasındaki farklara gelecek olursak, şöyle kıyaslayayım, konfor olarak c1 Elegance, Yol tutuşu olarak Vectra B2.
Vectra C1 kasaların yol tutuşu virajlarda bana güven vermedi. Belki de benim kullandığım araç böyleydi bilemiyorum. Vectra B ile daha hızlı girebiliyorsun viraja ve savurmuyor, Vectra C savuruyordu.
2.0 CDX, 2.5 Sport ve C1 elegance hangisi derseniz, bu tamamen zevk meselesi, Vectra C daha büyük ve içi geniş bir araç, ancak 1.6 lar özellikle kalkışlarda ve ara hızlanmalarda çok hantal kalıyor.
2.5 Sport temiz ve bakımlı bulursanız kaçırmayın, 1,2 fazla verin temizini ve oynanmamışını alın, ancak bakım masraflarını da gözönüne alın.
2.0 CDX, 2.5 arasında teyp, motor, direksiyon ve jantlar harici fark yok. Yani bunlar zevk meselesi, hangisi hoşunuza gidiyorsa ve içinize siniyorsa onu tavsiye ederim.
Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun diyorum.