- Konuyu Başlatan
bence mesaj atın gold paketten kayıkçı küreği kazandınız adres bilgilerinizi verin diye
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynı numara arkadaşımın babasını aramış oda kafası karışıkken vermiş kart numarasını ondan da 66 tl çekmişler.
Ayrıca bana sürekli yok check up kazandınız yok efendim, bilmem ne ödülü kazandınız diye abuk sabuk mesajlar geliyor fakat birine çok sinirlenip aradım +18 kelimeler ettim al sende bunu kazandım falan dedim hemen kapattı
Geçenlerde +359 lu bi numara aradı hayırdır inş diyerek açtım
Güsel sesli bi hatun çat pat türkçeyle anladıım kadarıyla yanına gelmek istiyorum ama param yok gibisinden bişiler söledi yanımdada bi polis arkadaşım vardı biraz makara yaptık dedim sen para gönder ben yanına geliyim sonra kapattı telefonun suratıma
aman arkadaşlar çevrenizdeki insanlarıda uyarın böle şeylere kanan insanlar tanıyorum
numara varmıGeçenlerde +359 lu bi numara aradı hayırdır inş diyerek açtım
Güsel sesli bi hatun çat pat türkçeyle anladıım kadarıyla yanına gelmek istiyorum ama param yok gibisinden bişiler söledi yanımdada bi polis arkadaşım vardı biraz makara yaptık dedim sen para gönder ben yanına geliyim sonra kapattı telefonun suratıma
aman arkadaşlar çevrenizdeki insanlarıda uyarın böle şeylere kanan insanlar tanıyorum