!!!755 88 88!!! Bu numaraya dikkat!!!755 88 88!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan erentat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bence mesaj atın gold paketten kayıkçı küreği kazandınız adres bilgilerinizi verin diye

Aynı numara arkadaşımın babasını aramış oda kafası karışıkken vermiş kart numarasını ondan da 66 tl çekmişler.

Ayrıca bana sürekli yok check up kazandınız yok efendim, bilmem ne ödülü kazandınız diye abuk sabuk mesajlar geliyor fakat birine çok sinirlenip aradım +18 kelimeler ettim al sende bunu kazandın falan dedim hemen kapattı :D :D :D :D

Son düzenleme:
Aynı numara arkadaşımın babasını aramış oda kafası karışıkken vermiş kart numarasını ondan da 66 tl çekmişler.

Ayrıca bana sürekli yok check up kazandınız yok efendim, bilmem ne ödülü kazandınız diye abuk sabuk mesajlar geliyor fakat birine çok sinirlenip aradım +18 kelimeler ettim al sende bunu kazandım falan dedim hemen kapattı :D :D :D :D

ağzına sağlık herkes bu sahtekarları çevresine anlatsın kimse bu şeref özürlülere para kazandırmasın

Geçenlerde +359 lu bi numara aradı hayırdır inş diyerek açtım
Güsel sesli bi hatun çat pat türkçeyle anladıım kadarıyla yanına gelmek istiyorum ama param yok gibisinden bişiler söledi yanımdada bi polis arkadaşım vardı biraz makara yaptık dedim sen para gönder ben yanına geliyim sonra kapattı telefonun suratıma :)
aman arkadaşlar çevrenizdeki insanlarıda uyarın böle şeylere kanan insanlar tanıyorum

Aynısı banada oldu baya eğlenmiştik :)) Aman dikkatli olalım...

Geçenlerde +359 lu bi numara aradı hayırdır inş diyerek açtım
Güsel sesli bi hatun çat pat türkçeyle anladıım kadarıyla yanına gelmek istiyorum ama param yok gibisinden bişiler söledi yanımdada bi polis arkadaşım vardı biraz makara yaptık dedim sen para gönder ben yanına geliyim sonra kapattı telefonun suratıma :)
aman arkadaşlar çevrenizdeki insanlarıda uyarın böle şeylere kanan insanlar tanıyorum
numara varmı :D

Şerefsiz mahlukatlar. Hergün hergün aynı şeyleri duymaktan, görmekten bıktık usandık artık. Gerçekten yaşanılmaz bir ülke oldu burası.

bana sürekli geliyor o msjlardan turkcellin ve pepsinin ortak çekilişinden 25 bin tl kazandınız diye msj geldibian keşke doğru olsa dedim :D:D

geçen pepsimsi mesajından 1 saat içinde 30 dan fazla geldi höh dedim :D

Bugünde beni Mamak Karakoludan Başkomser Güven aradı! Telefon açılır açılmaz arkadan klasik polis telsizi sesleri geliyordu. Mizansen hazır yani. Bu telefon sizin mi dedi evet dedim. Arkasından hemen sicil numaranızı alayım dedim, telefon hemen kapandı nedense :D insanları dolandırmaya çalışan bir sürü şerefsiz kol geziyor etrafta.

Geri