max. 20 dedim, ikinci eli kolay olsun dedim ama onların yanında bir sürü şey daha demiştim.
kardeşim hasta, hastaneye getirip götürmek için 4 kapı olmalı dedim, bana ait olmayacak aile arabası olacak dedim, konfor arabası olacak dedim
Renault'ta Laguna'dan başkasına bakmaz babam.
az önce 2.2 Vectra'ya baktım. uzaktan süper gözüküyordu, araba çok diri duruyordu. benzinliğin uzak köşesinde duruyordu. markete girdik, sahibi dışarıdaymış, telefonla aradık, 19.000 TL istediğini söyledi (???????)
babam yarın geldiğinizde görüşelim dedi. giderken yanına gidip bakalım dedim. yanına gittik ve kafamın için cam kırılma sesleri....
sol aynanın camı ve dış kabı yok (ayna sanırım 700 tl)
sol arka kapıda tam çıtanın olduğu yerde 15-20 cm çapında ezik,
sağ arka kapıda camın altından geçen omuz çizgisinde hemen hemen 0,5 çaplarında bir sürü ezik
ön-arka tamponda dokunmalardan dolayı ufak ufak boya dökülmeleri (genelde park sensörlerinin etrafı)
kaputta uyduruk bir logosuz panjur
çok yıpranmış bir bej kumaş döşeme vs.
tek güzel yanı siyah zemin farlar pırıl pırıldı, sanki yeni takılmış gibi.
dönüşte yetkili servise uğradık, servis müdürüne anlattık.
19 diyorsa ya ciddi elektronik arızası yada şanzıman arızası vardır dedi. şanzıman 9.000 TL'ymiş:S Allah işini rast getirsin de bırak git dedi
C kasaya noktayı koyduk. artık tüpsüz B2 2.0 CDX bakacağım, onuda bulamazsam CD, oda olmazsa B1'e döneriz
fikirlerini paylaşan herkese teşekkürler. biraz B2 bakıyım