Omega'yla 520'nin fiyatlarını öğrenince gözüm Corolla, Polo felan pek görmez oldu ya
babam zorunlu olmadıkça 2.el araba düşünmez, sıfır arabada da E segmentine binmek neredeyse imkansız, fırsat bulmuşken bu ikisine mi zorlasam diyorum
sorunsuzluk açısından Corolla/Civic olabilir diyorum, çünkü arabaya ayıracak çok fazla zaman ve imkan olmayacak.
Focus, fiyatı uygun diye ekledim ama benim hiç sevmediğim ilk serileri bu fiyata.
Golf IV nedense ayrı bir güzel geliyor gözüme, Polo'da yeni sayılır. ama bagaj ve iç genişlik açısından listeden çıkartırız sanırım.
Astra G'den açıkçası bir korkum yok, konforlu ve bildiğim kadarıyla sorunsuz denebilecek bir araç değilmi?
Astra F hb hoşuma gidiyor, sedan konusunda sizler ikna edeceksiniz gibi
ama o model olduktan sonra Vectra A en azından üst segment olmasından dolayı cazip geliyor.
Vectra B'de zaten sevdiğim bir araçtı, ama sorun yüzdesi biraz fazla, o düşündürüyor.
seçenek çok, kararsızım, ne yapacağız bilemiyorum
şehirdışındaki araca babam ne kadar sıcak bakar onuda bilmiyorum. yani açık konuşuyum, ben ilanlara bakıp bu olsun diyemeyeceğim, arabaların piyasa fiyatları hakkında bilgi ediniyorum. eğer araç Ankara/İstanbul olursa şehirdışına da bakar ama diğer illere ne der bilmiyorum.
@meftunn, yuvarlak far birkaç ay öncesine kadar dedemde vardı, 1.6 ama vvti değil, ona rağmen nasıl gidiyordu tarif edemem. Toyota sevmem ama bu araç kendini sevdirmişti.
ondan bir önceki nesil de zaten meşhur, neredeyse sevmeyeni yok
@Emrah abi içime kurt düşürdün ya
o kadar çok sorunlu çıkarsa babama birşey diyemem, alırsa benim ısrarımdan dolayı E segmenti alır çünkü
lpg'de şehir içi 25 kuruş yaktığını söylüyorlar, iyi değilmi?
@onunadıhektor, benim yaş 20 ama dediğim gibi aile arabası olacak. ayrıca kardeşimi her ay Ankara'ya tedaviye götürüyoruz, arka koltuğun genişliği de önemli.
birde kesinliği yok ama, bir tarih geldiğinde belki aracı kısa zamanda elden çıkartmamız gerekebilir (şuanki araçla ilgili bir durum) Omega ve 520 elimizde kalır mı?
bu ilk 2.el tecrübemiz olacak, sizleri de yoruyorum ama yardımcı olursanız gerçekten sevinirim