Olum sus ya tam adamın kanına giriyoz şurda...BMW falan elde kalır yani satılması zaman alır.
En mantıklısı Astra G..
Sen al abi bmw satamazsan ben alırım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olum sus ya tam adamın kanına giriyoz şurda...BMW falan elde kalır yani satılması zaman alır.
En mantıklısı Astra G..
Olum sus ya tam adamın kanına giriyoz şurda...
Sen al abi bmw satamazsan ben alırım
Kanka aynı şeyleri düşünüyodum.Ancak dünyaya bi dahamı gelecez.Bırak adam binsin bmw ye.Satarken 1 mılyar altına satılır gerekirse ama önemli olan bmw nin tadını almak.Mantıklı ol biraz kanka.
yapma abi ya neyse E segmenti daha sonraya kalacak ozaman, ilerde ben alırım inşallah
Vectra A GT'nin 136 ile 156'lıkları arasında sadece motor farkı mı var, hangisini tavsiye edersiniz? satışa çıkarınca normal 2.0 kadar rahat gidermi?
SFI'ın hp'den başka bir özelliği varmı?
Geçen gece gazlı 136 ecotec calibra ile chipli benzinli 150 lik calibra birlikte gazladık ben ecotecte misafirdim 150 lik aman aman bir fark atamadı ki ben de baya şaşırdım kısaca 136 ecotec deyip herkes cok vasat sanıyor kaldı ki ben de gecen geceye kadar öyle sanıyordum ama gidişinden gördüm ki hiç de öyle değil satışta da zaten coğu ecoteci economik sanıyor oysa ecolojik dolayısı ile hem economic hem ecolojik der satarsınyapma abi ya neyse E segmenti daha sonraya kalacak ozaman, ilerde ben alırım inşallah
Vectra A GT'nin 136 ile 156'lıkları arasında sadece motor farkı mı var, hangisini tavsiye edersiniz? satışa çıkarınca normal 2.0 kadar rahat gidermi?
SFI'ın hp'den başka bir özelliği varmı?