- Konuyu Başlatan
akrabamızda Carisma var, arabayı sıfır almıştı, şuan sıfır S serisi alacak durumu olmasına rağmen hala Carisma'yı kullanıyor. bu zamana kadar hiç sorun çıkarmadı, rahat konforlu diyor. ama o arabayı ben sevemiyorum zaten satarken de hemen elden çıkmaz heralde.
yapma şunu
520'lerin donanım paketi varmıydı? hiçbir ilanda yazmıyor ama, bu diğerlerine göre içi biraz boş duruyor.
teşekkürler abi, 136'lığın motor aynı olduğuna göre düz 2.0'dan farkı donanım mı oluyor?
otomatik Vectra B'ye göre manuel daha az sorunludur değilmi?
yapma şunu
520'lerin donanım paketi varmıydı? hiçbir ilanda yazmıyor ama, bu diğerlerine göre içi biraz boş duruyor.
Geçen gece gazlı 136 ecotec calibra ile chipli benzinli 150 lik calibra birlikte gazladık ben ecotecte misafirdim 150 lik aman aman bir fark atamadı ki ben de baya şaşırdım kısaca 136 ecotec deyip herkes cok vasat sanıyor kaldı ki ben de gecen geceye kadar öyle sanıyordum ama gidişinden gördüm ki hiç de öyle değil satışta da zaten coğu ecoteci economik sanıyor oysa ecolojik dolayısı ile hem economic hem ecolojik der satarsın
teşekkürler abi, 136'lığın motor aynı olduğuna göre düz 2.0'dan farkı donanım mı oluyor?
otomatik Vectra B'ye göre manuel daha az sorunludur değilmi?