çağrı aracın yaptığı km ye fazla takılma önemli olan aracın nasıl kullanıldığı misal adam cok titiz kullanmıştır motor açmadan 200.000 km rahat devirir çok hor kullanırOpel'lerin km'si konusunda hiçbirşey diyen olmadı. 2 Opel'imiz oldu, biri 45 diğeri 50.000 gördü ve bu km'lere kadar sorun çıkarmamışlardı.
150-200.000 km'deki Vectra B nasıl problemler çıkarabilir? otomatik ile manuel arasında sorun çıkarma yüzdesi bakımından çok fark varmıdır?
100.000 de motoru bitirir ya da kimisi ne kasis gözetir,ne cukur arabasının anasını ağlatır düşük kilometre olsa ne yazar , kimisi gözünden sakınır yormadan,kırmadan güzel güzel kullanır çok kilometresi olsa ne yazar kısaca temiz bulmak biraz sabır ve araştırma gerektirir,bir de aynı model iki araç varsa fakat aralarında fiyat bakımından uçurum varsa yerinde olsam ucuz olanı almam ( ben o hatayı yaptım bana çok pahalıya maloldu,makina acısını çıkarttı benden )adam modeli ya da muadili ile kıyaslanacağını bile bile boş yere fazla para yazmamıştır, aracına güvenir gözündeki ederini ister, diğeri de malını bilir o da ederini ister fiyatta fazla uçmaz dökük olduğunu bildiği makinaya