Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
8 Mart İstanbul Astra Gsi Buluşması (tarih değişmiştir)
dağa gsi ile gideceksen ateş etme egzosunla tamammı mazallah çığ falan düşer o sesten aynısı lkm içinde geçerli ama o sanırım istanbulda geçirecek bu hafta sonunu
dağa gsi ile gideceksen ateş etme egzosunla tamammı mazallah çığ falan düşer o sesten aynısı lkm içinde geçerli ama o sanırım istanbulda geçirecek bu hafta sonunu
Burda burda abisi Babamın arabası teslim ettim geri ona tamponumu değiştireyim NVL yi çıkarıcam havalar kötü çamur çıkartmam abi yağış olursa o gün ertelemesenizde LKM ile gelirim NVL yi getirmem kar felan yağdımı jantları bile söküyorum ben senin melinin ve abimin tabiriyle nişanlımın yağmur çamurda hatta bak videoda en sonunda 1000 - 2000 arası sadece orjinal eksozundan nasıl ses geliyor bide yüklendinmi ahh ahh içindeydin o gece
Onu bende tek geçerim o ayrı Du bakalım bizim sazan kesin atlar şimdi benimki sesiz die lafmı atıyorsunuz der sonrada ahhh ahh çeker gaz verseydin sende duyursaydın sesini
Onu bende tek geçerim o ayrı Du bakalım bizim sazan kesin atlar şimdi benimki sesiz die lafmı atıyorsunuz der sonrada ahhh ahh çeker gaz verseydin sende duyursaydın sesini