Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
8 Mart İstanbul Astra Gsi Buluşması (tarih değişmiştir)
Ben yarın antalyaya gidiyorum 7 mart oldu die eğer 1 mart yapıyorsanız ben yokum uçuşum var cockpitte gidicem hatta sürücemde resim koyarım ahuahauhau simülatör yapmak kolay diil arada bir orjinaline bakmak gerekiyor bir iki resim koyayım size
Aha bitmiş hali birebir ölçülerde türkiyede ilk Meli gel bi tur uç içinde camlar plazma eve götür len
ya başkanım bi el atıver
arkadaşlar tarihte yanlışlık yapmışız sanırım 7 si c.tesi oluyo 8 i pazar düzeltelim akıllar karıştı iyice 8 mart pazar c.tesi kimse gelemez tarihler karışmış
buluşma 8 mart pazar ok
Ben yarın antalyaya gidiyorum 7 mart oldu die eğer 1 mart yapıyorsanız ben yokum uçuşum var cockpitte gidicem hatta sürücemde resim koyarım ahuahauhau simülatör yapmak kolay diil arada bir orjinaline bakmak gerekiyor bir iki resim koyayım size
Aha bitmiş hali birebir ölçülerde türkiyede ilk Meli gel bi tur uç içinde camlar plazma eve götür len