Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
8 Mart İstanbul Astra Gsi Buluşması (tarih değişmiştir)
[c=4]Sαмєt Güzєиgє.™ [/c] {Oyun}: biri 4. kata çıkartmış işte eray: harbı neden çıkardınız [c=4]Sαмєt Güzєиgє.™ [/c] {Oyun}: NSE de 5. katta eray: araba bu üşürde terlerde eray: sırf araba üşüdü diye neden eray: çıkardınız [c=4]Sαмєt Güzєиgє.™ [/c] {Oyun}: ben çıkardım aklımı seviyim [c=4]Sαмєt Güzєиgє.™ [/c] {Oyun}: melii =>: he yaa neden cıkarttınız araba 4 kata
[c=4]Sαмєt Güzєиgє.™ [/c] {Oyun}: biri 4. kata çıkartmış işte eray: harbı neden çıkardınız [c=4]Sαмєt Güzєиgє.™ [/c] {Oyun}: NSE de 5. katta eray: araba bu üşürde terlerde eray: sırf araba üşüdü diye neden eray: çıkardınız [c=4]Sαмєt Güzєиgє.™ [/c] {Oyun}: ben çıkardım aklımı seviyim [c=4]Sαмєt Güzєиgє.™ [/c] {Oyun}: melii =>: he yaa neden cıkarttınız araba 4 kata
[c=4]Sαмєt Güzєиgє.™ [/c] {Oyun}: Biri 4. kata çıkartmış ya işte eray: harbı kim çıkartmış [c=4]Sαмєt Güzєиgє.™ [/c] {Oyun}: NSE de 5. katta eray: araba bu üşürde terlerde eray: sırf araba üşüdü diye neden eray: kim çıkartırki ya [c=4]Sαмєt Güzєиgє.™ [/c] {Oyun}: Valla kim çıkarttıysa aklını seviyim [c=4]Sαмєt Güzєиgє.™ [/c] {Oyun}: melii =>: he yaa neden cıkarttınız araba 4 kata